pikydrtic Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Ahoj všem, chystám se na výměnu prutu za ploutev. Poradí někdo co mi bude čekat a jesli nebude problém s připojovacím fm konektorem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartHK Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 je to maličkost až na stísněný prostor k manipulaci...chce to trpělivost... do 15 min je to hotové. Jinak bude nutné sundat jeden plastový rychlokonektor a dat tam ten z pruto-ploutve,2 barvičky pasují,jednu přehodíš a je to! Dal jsem si tu ploutev přelakovat z černé do barvy auta, je to o něčem jiném:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikydrtic Vloženo 22. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 V barvě auta je to hezčí. Přemýšlím to i stříknout do chromové ta by byla taky fajn. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan barty Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 kdybys chtel ploutev tak ji mam skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Kolik stoji ploutev? Neni lepsi signal s bicikem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartHK Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 nezaznamenal jsem rozdíl v příjmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikydrtic Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Ploutev mám , ale díky za nabídku. Tak jsem o víkendu mrkal jak na to, ale nepodařila se mi jedna maličkost. Abych nepoškodil, nezvohejbal a nepolámal tapecírunk, tak jsem chtěl odmontit držáky-madla nad zadními dveřni a nepodařila se mi odstranit ani krytky abych se dostal ke šroubum. Nevím jestli jsou tam nasunuty či nacvaknuty a páčit větší silou se mi to moc nechtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan barty Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 cena 900kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaLT Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Mám auto s origo nezávislym topením +GSM III + FM + navi. Dle vyjádření servisu by měl být rozdíl v anténě (ploutvy) pro vozidla s nezávislym topením a bez něj. Je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan barty Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 ano je protoze pres ploutev se prijima signal od ovladace nezavisleho topeni kdezto obyc antena ma o kabel mene tudiz neprijima signal od ovladace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Kdyby někdo měl zájem o tuhle shark anténu....800,- + poštovné. Je netknutá bez škrábanců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas OC2vrs Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 (editace) Kdyby někdo měl zájem o tuhle shark anténu....800,- + poštovné. Je netknutá bez škrábanců. Editováno: 25. Srpen 2010, autor: Martas OC2vrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Pekna antena..tahle je pro GPS i radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Čako Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 čaves , chcem sa ťa opýtať či máš k tej anténe aj dvb-t tuner, alebo len čisto plutvičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OHIO Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda se jedná o originální ploutev a co vše to umí ? Bude mi na tom chodit GPS a FM ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 (editace) GPS (modrý fakra konektor) ano, FM anténa (bílý konektor) v ploutvi není. V ploutvi je ještě GSM (vínový konektor) a nezávislé topení (béžový konektor). Auta s ploutví z výroby mají obě FM antény v zadním skle, auta s prutem pouze jednu. Možná bys mohl použít výhybku pro rozdvojení té antény v zadním skle. Editováno: 31. leden 2011, autor: Marty8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toja Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 Mám SII s originálnou anténou typu plutva s prútom. - Ako je tam riešené napájanie zosilňovača - po koaxe alebo sólo káblikom? - FM anténa je asi jedna tá prútova a druhá v plutvi alebo v zadnom skle? - Kadiaľ je najlepšie dostať sa cez tapacírung ku skrutkám a káblikom ( zozadu/z boku)? - Na tej anténe typu plutva s prútom sú asi konektory fakra. vie niekto farby ? Pýtam sa preto, lebo chcem nahradiť tú anténu typu plutva s prútom iba neaktívnou prútovou a za ňou zapojiť kvalitnejší FM zosilňovač. (GPS/GLONASS anténu má riešenú solo v prednom pravom stĺpiku a funguje perfektne). Rádio je Android system na ARM Cortex-A53 Octa-core PX5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.