snuky Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Pokousim se na netu uz treti den dohledat original radici paku do superba ,mam elegance takze je to ta se drevem .Nevite kde by se dala koupit mam totalne oloupany cislice tak bych chtel vymenit pripadne jestli lze pouzit i treba z oktavky RS apod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Nedávno tu někdo psal, že se dá samostatně koupit jen ten plíšek s rychlostma. Takže hledej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 22. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 sorry prehlidnul jsem to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 jestli mas stale zajem, napis SZ - mám ji v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Odkaz na původní téma, kde jsou i čísla dílů těch plíšků na řadičku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 jelikož byla i mala prasklinka ve dreve a nova rukojeť stoji 2500,- nechal jsem to strinout do plnice a titan metalizu, mam stejne i madla u dveri tak to doufam i docela ladi . Co myslite ? foceno telefonem tak sorry za kvalitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 chýba mi tam chrom, nepači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 3. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 ta cerna radicka ktera se davala do vybavy comfort ma taky ten chromovej plisek , na tu sem se ptal ta stoji 750 ale nechci aby ten plisek byl taky cernej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 jelikož byla i mala prasklinka ve dreve a nova rukojeť stoji 2500,- nechal jsem to strinout do plnice a titan metalizu, mam stejne i madla u dveri tak to doufam i docela ladi . Co myslite ? foceno telefonem tak sorry za kvalitu Taky jsem tam měl prasklinu ale nějak jsem se při tom lakování rozvášnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.