michalkaspr Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Koupil jsem si CD měnič, když ho napojím tak se spustí, dám do něho cd, ale když chci vybrat políčko cd shuffle tak to nejde. Mám navigaci DX typu C a cd měnič Blaupunkt CDC A01. Poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 jsi si jistý že ta navigace s tím changerem komunikuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalkaspr Vloženo 23. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 jsi si jistý že ta navigace s tím changerem komunikuje? úplně to nevím, jak to mám zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalkaspr Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Nikdo neví? Nesetkal se stímto problémem nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.