Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či niekto náhodou nevie o tejto funkcii v Octavii. Neviem, či to treba len nakódovať, alebo sa musí meniť aj RJ centrálnej elektriky. Je to nová funkcia, ktorú staršie modely Octavie nemali. Ak niekto o tom niečo vie tak by som bol veľmi rád keby mi s tým pomohol. VAG mám.

post-38568-12746297868691_thumb.png

• 4 týdny později...
  • Autor

Nikto nič?

Tak se zkus spojit s centrální elektrikou a v Bytu 1 zaškrtnout bit 3 a 7,v bytu 2 bit 0, v bytu 3 bit 5, nebo zkus kódování co mám já F18A8F391004200000110D000000000000297F065C10000C000000000000 ;)

• Autor

Ahoj, díky za odpoveď. Ty máš FL alebo pred FL? Ja som mal v centrálnej elektrike zaškrtnuté všetky bity okrem byte 3 bit 5. Tak som to zaškrtol a ani tak mi to nefunguje. Tvoj kód nemôžem použiť, pretože mám 23 byte riadiacu jednotku. Podľa mňa sa to bude kôdovať v centrálnej elektrike ale v tom druhom komponente (myslím že je to "cyklovač"). Nevedel by si sa pozrieť aj na tú druhú časť? Dík.

Mám předface mr05 jinak kodování je myslím jen v tý centální elektrice to co jsem ti už psal.Mám ji měněnou kvůly corner funkci a je 30 bytová. Ale napadá mě ještě máš tam na ní relé?pokud jo funguje?Pojistky jsou v pořádku?

• 1 měsíc později...

[

Upraveno od Sniper_2003

Sniper_2003: To je kvalitní názor :smich:

• 5 let později...

Zdravím, mohu se zeptat, čím to může být, že tuto položku nemám v maxi dotu? Jde to dokodovat, nebo nastavení sut.zad. stěrače umí až novější budíky? Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.