Mack Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Ahoj všem, možná je to každému jasný, ale já se radši zeptám Jak mají být správě obléknuty tyto pneumatiky http://www.rajpneu.cz/pneumatika-0311000334/DUNLOP-SP3000A-91V-MFS.php Má být pravá strana (obrázek) vždy směrem ven nebo střídavě (pravá a levá strana) Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Na kazdej pneumatike mas vyznaceny smer otacania+ montaz pneumatiky na disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 směr otáčení mají hlavně zimní...letní málokterá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Směr otáčení se u takových pneu (letních) většinou neřeší, tady je důležité aby jsi ty pneu správně nasadil např. vnitřní stranou pneu na vnitřní stranu auta, ta pneu má na sobě pokud se nepletu označení IN a OUT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mack Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Na pneumatice bohužel nic napsaného není. Mně se jedná jen o to, zda ta pneumatika, jak je na obrázku, má být na každé straně stejná (na pravé straně pneumatiky jsou drážky neprůchozí, na levé průchozí) Jestli má být ta část, co je neprůchozí na vnitřní straně nebo uvnitř. Př. pravá přední pneu bude mít neprůchozí drážku na vnější straně, levá přední pneu bude mít neprůchozí drážku na vnější straně x pravá přední pneu bude mít neprůchozí drážku na vnější straně, levá přední pneu bude mít neprůchozí drážku na vnitřní straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mack Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Vyřešeno Už jsem konečně našel IN a OUT. Díky za odpověďi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.