jkrajinka Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Mám Favorita s jednotkou Ecotronic a trochu mi nateklo do motoroveho prostoru, nic dramatickeho, přesto to nemužu natočit. Standardně jsem vše vypucoval, vyměnil civku, svičky, pro jistotu i vyčistil karbec, sání atd. Nicmeně aktuálně, svičky hází jiskry a nic, dokonce to ani neblafne i když přímo do sání nastříkám směs benzínu s propanem. Podle mého, pokud nasávám přímo hořlavou směs tak bez ohledu na dodávky nebo nedodávku benzinu to musí alespon nachvíli naskočit, pokud ne musí být nějaký problém s zapalováním, nicmeně pokud mám svíčky venku tak pálí a ve správném pořadí. Nicméně ve válcích mi ani jednou neblafne ani směs benzínu s propanem. V motoru je klasicky mechanicky rodělovač s palcem tak ani není moc co by nělo být OK, přesto je Poradíte? Respektive co řídí předstih u tohoto bastlu, kde je řídící jednotka, karburátor + kus rozdělovace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Ecotronicy byly asi ty nejhorší sráče, co se z Favoritů dělaly. Nikdy to nedělalo dobrotu, buď to žralo jak sedmihlavá saň, nebo to vůbec nejelo. Doporučuju vyházet vše, co je "Eco" a nahradit buď starým provedením s běžným Pierburgem, nebo osadit new SPi techniku á la Felicia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.