Přejít na obsah

panjawa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    67
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli panjawa

  • Narozeniny 13.1.1962

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 541 zobrazení profilu

Oznámení panjawa

  1. Elektrody na svíčce se opalují a tím samozřejmě vzrůstá jejich vzájemná vzdálenost vůči doporučované a tím víc je namáhaná zapalovací cívka která může a pravděpodobně odejde do věčných lovišť, při 96k pravděpodobně už bude nějaká nebo všechny načatá.
  2. Zapomeň na chip, umejt a naleštit auto, nafoukat gumy na předepsanej tlak a vyházet zbytečnej bordel z kufru, nic víc stím motorem nejde udělat, jedině prodat a koupit TDI.
  3. Zákaznice: „Prosim vás, vejde se mi ta bedna do auta ?“ Prodavač: „No, to záleží na tom, jaký máte auto.“ Zákaznice: „Červený.“ Prodavač (obrací oči v sloup): „To máte štěstí, protože kdyby bylo modrý, tak se to tam nevejde.“
  4. Řidič autobusu nezastaví na zastávce (na zvonění) a projede ji. Paní, která chtěla vystoupit a stojí u dveří, zakřičí: „Pane řidiči, ale já bych chtěla vylízat“. Řidič odpoví: „Já bych chtěl taky vykouřit a neřvu to na celej autobus“.
  5. Ženská skriňa je jeden z divov sveta, keď si žena kúpi novú vec,tak nadáva že sa jej to nezmestí do skrine, ale keď sa postaví pred skrinu zas nadáva že nemá čo na seba ?
  6. "Tak jakej byl víkend?" "Na prd. Uteklo nám morče. A aby toho nebylo málo, kocour už dva dny nežere."
  7. Paní učitelka ve školce pomáhá chlapečkovi s obouváním bot. Oba tlačili, tahali, ale pořád se do těch botiček nemohli dostat. A když se to konečně podařilo, tak si oba upocení sedli, chlapeček se podíval na boty a říká: "Paní učitelko, my jsme dali botičky obráceně." Paní učitelka se také podívala a skutečně, boty byly obuty obráceně. Zachovala klid, znovu je sundala a znovu je rvali na nohy. Tentokrát správnou botu na správnou nohu. Potom se chlapeček podívá na boty a říká: "To ale nejsou moje botičky." Učitelka se kousla do jazyka a místo toho, aby na něj zařvala: "To jsi, ty hovado, nevěděl dřív?", s námahou zase botičky sundala. Když byly boty dole, povídá chlapeček: "To jsou botičky mého brášky. Maminka říkala, že je teď budu nosit já." Učitelka už nevěděla, jestli se má smát nebo plakat a znovu pomohla chlapečkovi do bot. Když mu po té úporné práci pomáhala do kabátu, tak se zeptala: "Kde máš rukavičky?" Chlapeček odpoví: "Rukavičky mám schované v botičkách."
×
×
  • Vytvořit nový...