Jendoslav Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 (editace) Zdar chlapi, dneska jsem myl svýho miláčka a při sušení jelenicí jsem si všiml, že mám v prostoru mezi čelním sklem a kapotou (poblíž ramena stěrače a ostřikovače neznámý kus gumy. Čuměl jsem na to jak blb a asi přes hodinu zkoumal odkud by to mohlo být...nenašel jsem nikde míst poblíž, kde by to chybělo. Možná se to tam dostalo třeba při provzu z jinýho auta nebo to tam někdo hodil. Možná mě vysmějete, že to je nějakej kus kraviny co nikam nepatří, ale radši se chci zeptat. Auto jsem myl naposled před necelým měsícem a určitě bych si všiml, že to tam je (takže to tam nebylo). Fotky přikládám. Je to prostě tvrdá guma, jak kdyby někde se zatěsnění něčeho na autě, ale fakt netuším odkud . Díky za rady a čus. Auto je O2 RS FL. Editováno: 29. Květen 2010, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 No vypadá to že to přilítlo někde z provozu, i podle toho jak je to ožvejkaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.tan Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Nejspiš to upadlo z nějakýho kamionu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 30. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 No vypadá to že to přilítlo někde z provozu, i podle toho jak je to ožvejkaný. Zdar, je fakt, že v tom je díra asi 2 mm, takže to mě bylo hned divný, že to nevypadá nově (auto je starý půl roku). Zahazovat to nebudu, nechám si to jako raritu v garáži Mějte se tu a zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.