Přejít na obsah

Kus gumy nevím odkud???

Jendoslav

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi, dneska jsem myl svýho miláčka a při sušení jelenicí jsem si všiml, že mám v prostoru mezi čelním sklem a kapotou (poblíž ramena stěrače a ostřikovače neznámý kus gumy. Čuměl jsem na to jak blb a asi přes hodinu zkoumal odkud by to mohlo být...nenašel jsem nikde míst poblíž, kde by to chybělo. Možná se to tam dostalo třeba při provzu z jinýho auta nebo to tam někdo hodil. Možná mě vysmějete, že to je nějakej kus kraviny co nikam nepatří, ale radši se chci zeptat. Auto jsem myl naposled před necelým měsícem a určitě bych si všiml, že to tam je (takže to tam nebylo). Fotky přikládám. Je to prostě tvrdá guma, jak kdyby někde se zatěsnění něčeho na autě, ale fakt netuším odkud :(. Díky za rady a čus. :help:

Auto je O2 RS FL.

post-42674-12751576190683_thumb.jpg

post-42674-12751576307878_thumb.jpg

post-42674-12751576406675_thumb.jpg

post-42674-1275157652192_thumb.jpg

Editováno: , autor: Jendoslav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vypadá to že to přilítlo někde z provozu, i podle toho jak je to ožvejkaný. lol

Zdar, je fakt, že v tom je díra asi 2 mm, takže to mě bylo hned divný, že to nevypadá nově (auto je starý půl roku). Zahazovat to nebudu, nechám si to jako raritu v garáži :D Mějte se tu a zdarec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...