Přejít na obsah

Autoalarm

vencam

Doporučené příspěvky

PRO MAJITELE ALARMU JABLOTRON ATHOS.

Pro informaci, aby jste taky netápali jako já. Nevím zda to to je problém kusu, typu auta, nebo problém obecný. Po reinstalaci (byl předtím na předchozím autě a fungoval OK) alarmu Jablotron Athos a jeho zapojení na centrál ( neměl jsem originál DO Škoda)s DO Jablotron dodané k alarmu docházelo k tomu, že při zamykání ( a to pouze a jen u zamykání ?!) přes DO centrál zamkl/nezamkl v poměru cca 1:3. Alarm byl aktivován, ale zamčení se muselo provést "ručně" klíčkem přes zámek. Ve spoplupráci s firmou, která montáž alarmu prováděla byl nakonec problém vyřešen. Jednalo se o to, že impuls z alarmu na centrál je "kostra", ale protože jde z alarmu tak není dostatečná (filtrace přes elektroniku alarmu). Problém vyřešen tak, že na tuto "měkkou" kostru bylo zapojeno relé, které spíná "tvrdou" kostru z OA na centrál. Dávám to sem proto, že firma i já jsme zpočátku tápali. A ještě jedno - když chcete nastavit dojezdy el. oken při zamčení vozu, musí se v nastavení alarmu impuls na zamykání/odemykání nastavit 60/0,5 sec., jinak prostě otevřená okna nedojedou. Tato info potvrzena i z Jablotronu. Byla s tím docela švanda při nastavení třeba na 4/4 sec při odemykání sjela všechna okna asi na polovinu, při 0,5/0,5 sec zase se otevřená okna nezavřou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...