Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak ja asi nejspise dovalim ve slozeni ja a moje Octice plus moje draha polovicka nebo kamarad :);)

tyve už na tenhle tejden hlásej sněžení :( už mě stěch předpovědí jebne

tyve už na tenhle tejden hlásej sněžení :( už mě stěch předpovědí jebne

To chce teple fusekle a caj s rumem a kdyz si nahodou udelas rum s cajem tak ti ty predpovedi ani neprijdou zajimavy :)

čaj nepiju(nejsem hipísák :smich: ), zato rum furt a počasí mi přijde debilní pořád lol

čaj nepiju(nejsem hipísák :smich: ), zato rum furt a počasí mi přijde debilní pořád lol

Takze bedna rumu s sebou :smich: To jsem zvědavej kdo pojede zpět :smich:

tak já dorazím nejspíš až v sobotu po práci a jestli by bylo dobrý počasí zůstal bych na noc a lehce by jsme zapili synka :palec2:

• Autor

To stím zapitím, je slovo CHLAPA :palec2: zapít se musí, aby se hodně počůrával a byl zdravý :)

tak s tím počítej v sobotu a objednej teplé počasí, aby se dalo sedět někde venku, popř někde u ohně, aby nám bylo teplo :palec2:;)

tak zimáky to jistěj jako loni :) jinak nebylo loni vlezný 200? máme blbou vládu, zdražila nám srazy :smich:

na zimáky snad bude ještě čas :kuk:

a za tři pětky nemáš ani litr benálu ;)

Kurňa chlapi, vždyť jste změnili termín a nějak jste nedali vědět. Se psalo, že to bude 23. a 24.10.2010 a teď se dozvídám, že je to už 9. a 10.10. :(

Jestli to platí, tak budu jako Máca a nedojedu, bo v pátek máme slezinu ze střední školy po 10 letech a v sobotu 9.10. jdu do práce :( :( :(

+pentadius+

No jo, ale já se kurňa na to těšil a teď toto :disgust:

Bohužel nemám prázdnej kalendář jako většina mladých kluků tady ... mám 3 pracovní poměry a doma ženu s dítětem a služby si musím rozplánovat měsíc dopředu :(

• Autor

Kurňa chlapi, vždyť jste změnili termín a nějak jste nedali vědět. Se psalo, že to bude 23. a 24.10.2010 a teď se dozvídám, že je to už 9. a 10.10. :(

Jestli to platí, tak budu jako Máca a nedojedu, bo v pátek máme slezinu ze střední školy po 10 letech a v sobotu 9.10. jdu do práce :( :( :(

+pentadius+

Od začatku co jsem tento sraz inzeroval, bylo datum 9.10.2010, myslím že si to pleteš s loňskem :)

• Autor

tak zimáky to jistěj jako loni :) jinak nebylo loni vlezný 200? máme blbou vládu, zdražila nám srazy :smich:

Vloni bylo vlezný 220,- Kč, tak nědělej zde paniku :) :) :)

Od začatku co jsem tento sraz inzeroval, bylo datum 9.10.2010, myslím že si to pleteš s loňskem :)

To je jedno Oline, stejně přiští týden nemůžu ... :kol-72:

Tak se teda přiznám pojedu v sobotu úúplně poprve :kol-18:

Tak u mě změna,možná pojedu....je to ale 50:50%.....Minolta měla velké plány a asi to nebude ta velké :palec2:

No jo, ale já se kurňa na to těšil a teď toto :disgust:

Bohužel nemám prázdnej kalendář jako většina mladých kluků tady ... mám 3 pracovní poměry a doma ženu s dítětem a služby si musím rozplánovat měsíc dopředu :(

ity starče jeden lol kua ale je to škoda že nedorazíš :feve::feve:

To jo už mám připraveny 1l velmi kvalitni palenky z Moravy :) .... už se těším jak se nalijeme.

Vážení kolegové...

Nikdy jsem na vašem srazu nebyl, ani se ke komunitě škodahome nijak nehlásím, ale bydlím téměř v chabrech a rád bych se ukázal, ale...

V 16:00 už něco mám, takže by to bylo trochu na krev...

Přijet můžu kdykoliv, ani se mi nezahřeje motor :D

Ta cena je pevná i když budu spát doma? :D

Taky jsem nikdy nebyl na žádném srazu, ale vzhledem k tomu, že momentálně jsem obyvatel Dolních Chaber tak se nejspíše ukážu, jen dotaz? 230 Kč je na celý víkend? Tzn. že můžu v pátek přijet, večer se zdekovat domu a v sobotu zase přijet?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.