Rico88 Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 tak ja asi nejspise dovalim ve slozeni ja a moje Octice plus moje draha polovicka nebo kamarad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 27. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 tyve už na tenhle tejden hlásej sněžení už mě stěch předpovědí jebne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rico88 Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 tyve už na tenhle tejden hlásej sněžení už mě stěch předpovědí jebne To chce teple fusekle a caj s rumem a kdyz si nahodou udelas rum s cajem tak ti ty predpovedi ani neprijdou zajimavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 čaj nepiju(nejsem hipísák ), zato rum furt a počasí mi přijde debilní pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rico88 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 čaj nepiju(nejsem hipísák ), zato rum furt a počasí mi přijde debilní pořád Takze bedna rumu s sebou To jsem zvědavej kdo pojede zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rico88 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Myslím, že by sebevražedné tequilla nebyla z zahození Sebevražedná Tequilla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 tak já dorazím nejspíš až v sobotu po práci a jestli by bylo dobrý počasí zůstal bych na noc a lehce by jsme zapili synka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 28. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2010 To stím zapitím, je slovo CHLAPA zapít se musí, aby se hodně počůrával a byl zdravý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 tak s tím počítej v sobotu a objednej teplé počasí, aby se dalo sedět někde venku, popř někde u ohně, aby nám bylo teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 tak zimáky to jistěj jako loni jinak nebylo loni vlezný 200? máme blbou vládu, zdražila nám srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 na zimáky snad bude ještě čas a za tři pětky nemáš ani litr benálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Kurňa chlapi, vždyť jste změnili termín a nějak jste nedali vědět. Se psalo, že to bude 23. a 24.10.2010 a teď se dozvídám, že je to už 9. a 10.10. Jestli to platí, tak budu jako Máca a nedojedu, bo v pátek máme slezinu ze střední školy po 10 letech a v sobotu 9.10. jdu do práce :( +pentadius+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 musíš sem občas zajít a podívat se co je tady nového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 No jo, ale já se kurňa na to těšil a teď toto Bohužel nemám prázdnej kalendář jako většina mladých kluků tady ... mám 3 pracovní poměry a doma ženu s dítětem a služby si musím rozplánovat měsíc dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 1. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Kurňa chlapi, vždyť jste změnili termín a nějak jste nedali vědět. Se psalo, že to bude 23. a 24.10.2010 a teď se dozvídám, že je to už 9. a 10.10. Jestli to platí, tak budu jako Máca a nedojedu, bo v pátek máme slezinu ze střední školy po 10 letech a v sobotu 9.10. jdu do práce :( +pentadius+ Od začatku co jsem tento sraz inzeroval, bylo datum 9.10.2010, myslím že si to pleteš s loňskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 1. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 tak zimáky to jistěj jako loni jinak nebylo loni vlezný 200? máme blbou vládu, zdražila nám srazy Vloni bylo vlezný 220,- Kč, tak nědělej zde paniku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Od začatku co jsem tento sraz inzeroval, bylo datum 9.10.2010, myslím že si to pleteš s loňskem To je jedno Oline, stejně přiští týden nemůžu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Tak se teda přiznám pojedu v sobotu úúplně poprve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Tak u mě změna,možná pojedu....je to ale 50:50%.....Minolta měla velké plány a asi to nebude ta velké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 2. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Tak to rád slyším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 No jo, ale já se kurňa na to těšil a teď toto Bohužel nemám prázdnej kalendář jako většina mladých kluků tady ... mám 3 pracovní poměry a doma ženu s dítětem a služby si musím rozplánovat měsíc dopředu ity starče jeden kua ale je to škoda že nedorazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 To jo už mám připraveny 1l velmi kvalitni palenky z Moravy .... už se těším jak se nalijeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepér Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Vážení kolegové... Nikdy jsem na vašem srazu nebyl, ani se ke komunitě škodahome nijak nehlásím, ale bydlím téměř v chabrech a rád bych se ukázal, ale... V 16:00 už něco mám, takže by to bylo trochu na krev... Přijet můžu kdykoliv, ani se mi nezahřeje motor Ta cena je pevná i když budu spát doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f4lcon Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Taky jsem nikdy nebyl na žádném srazu, ale vzhledem k tomu, že momentálně jsem obyvatel Dolních Chaber tak se nejspíše ukážu, jen dotaz? 230 Kč je na celý víkend? Tzn. že můžu v pátek přijet, večer se zdekovat domu a v sobotu zase přijet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.