Evers Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Cenovka je pouze pokud tam budete vystavovat auto a je pokud se nepletu 230/vuz ... Pokud auto nechate jinde a prijdete pesourem nacumendu a pokecat tak byl vlez nejakych 20/osoba ... alespon takto to bylo najare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepér Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Jakýpak na čumendu, já chci pohár V orenťáku bych moh bejt dobrej 3 minuty po poli a jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 4. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Taky jsem nikdy nebyl na žádném srazu, ale vzhledem k tomu, že momentálně jsem obyvatel Dolních Chaber tak se nejspíše ukážu, jen dotaz? 230 Kč je na celý víkend? Tzn. že můžu v pátek přijet, večer se zdekovat domu a v sobotu zase přijet? Ano, za 230 je vlezné od pátku do neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 4. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Dále mám připraveno i několik překvapení a některá opravdu budou stát zato. Zejména v přislíbených vozidel, které se mají srazu zůčastnit Také zvažuji zda nepřitáhnout můj nejstarší kousek - Škoda 633 z roku 1933 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Tak to mě mrzí že nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 4. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Trasa orientačního závodu dle šipkového itineráře bude měřit 14,6 km a budou na ní dvě kontrolní místa s otázkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Dále mám připraveno i několik překvapení a některá opravdu budou stát zato. Zejména v přislíbených vozidel, které se mají srazu zůčastnit Také zvažuji zda nepřitáhnout můj nejstarší kousek - Škoda 633 z roku 1933 Já asi přijedu hajtrou(octavii) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbek Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 už se moc těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 jede někdo v sobotu ráno z Plzně? že bychom jeli pospolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Pokud vše klapne(zatím tomu ještě tak není) přijedu v pátek i v sobotu asi nejmladším autem co bude na srazu k vidění, zkompletováno bylo v Boleslavi 22.9.2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Jsem zvědavej na tu tvoji novou voňavku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Mates_XIV: jsem taky zvědavej, ještě jsem to auto neviděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Pokud vše klapne(zatím tomu ještě tak není) přijedu v pátek i v sobotu asi nejmladším autem co bude na srazu k vidění, zkompletováno bylo v Boleslavi 22.9.2010 mam vzít šáno?pokřtíme ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 to je správná poznámka barva se musí vždy zapít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 mam vzít šáno?pokřtíme ji tak od včera je auto opravdu doma, zatím ujeto cca 40km. Spokojenost naprosto maximální....i když na jakékoli hodnocení je brzo.... Na sraz již přijedu na mých "starých" 17"kolech ze starý fabči. p.s. doufám že Olin přitáhne svojí škodovku z 30-tých let minulého století..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komár 1981 Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Oline, Maco, vemte stary krasny kary! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Dnes jsem přivezl další várku čepic a šňůrek na krk, tak že na srazu bude všeho dostatek Zde jsou srazové ceny: Kšiltovka 250,- Kč (člen 200,-Kč) Šňůrka na krk 90,- Kč (člen 70,-Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Oline, Maco, vemte stary krasny kary! Uvidim podle počasí,když nebude pršet ...tak vemu užouna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 tak od včera je auto opravdu doma, zatím ujeto cca 40km. Spokojenost naprosto maximální....i když na jakékoli hodnocení je brzo.... Na sraz již přijedu na mých "starých" 17"kolech ze starý fabči. p.s. doufám že Olin přitáhne svojí škodovku z 30-tých let minulého století..... Tak jsi se dočkal,přeju ti to p.s.svezeš mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 pentadius: i ty jeden, něco pro tebe mám a ty na mě prdíš!!! lukyssek: šáněm po kapotě jsem na to žihadlo zvědav Olin: tak promiň 220, já si ale říkal, že to bylo míň kláca: kupuju litr za 28,70 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 7. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Podle poslední předpovědi na Pá-So má být nad Prahou slunečno a 16°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zorg Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 (editace) Já vás vlastně nikoho neznám, ale strašně se těším, v kalendáři už mám vyhrazeno dlouho dopředu Přijel bych už zítra někdy odpoledne, snad už tam někdo budete. Jestli teda smím firemním Focusem S Fabkou se stydím, v jakém je stavu (zatím ) a stejně jí o víkendu potřebuje přítulka. Editováno: 7. Říjen 2010, autor: Zorg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 příjezd dnes do Chaber vidím na cca 15.30....doufám že tam v tuto dobu nebudu sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Já už začínám chystat věci do auta ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 do kterýho? :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.