redick00 Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Zdravím všechny, jsem možná líný procházet celé fórum i když prošel jsem ho docela dost a přesto bych se chtěl zeptat hlavně majitelů tohoto motoru. Jaké je svezení s tímto motorem? Zatlačí to alespoň trochu do sedačky:-) Od motorů s výkonem 66 KW je tam nějaký veliký rozdíl? Maximální rychlost, kterou jste s tím jeli?(a myslím po rovince a ne s kopce:-) ).Mám objednanou Octavii Tour s výše uvedeným motorem. Tak jestli jsem neudělal chybu i když, teď už je to stejně jedno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel2006 Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Zdravím všechny, jsem možná líný procházet celé fórum i když prošel jsem ho docela dost a přesto bych se chtěl zeptat hlavně majitelů tohoto motoru. Jaké je svezení s tímto motorem? Zatlačí to alespoň trochu do sedačky:-) Od motorů s výkonem 66 KW je tam nějaký veliký rozdíl? Maximální rychlost, kterou jste s tím jeli?(a myslím po rovince a ne s kopce:-) ).Mám objednanou Octavii Tour s výše uvedeným motorem. Tak jestli jsem neudělal chybu i když, teď už je to stejně jedno :-) Ahoj, ja ho síce mám jen neco přes týden Závodní auto to neni - ale, krúták to má nízko položený - táhne to jako býk kopec - nekopec...a nežere to... Ja jsem ten svůj koupil z Nemecka - s koelgou sme proto šli na Octávce 1,8T 110kw. Byl hrozný hrdina,že mi na rovinkách málinko ujel - ale když se přišlo na kopce,tak jsem mu dejchal na krk A když sme si dávali pivko po dlouhom dni - moja palubka ukazovala 4,9l nafty / a jeho 8,9l benzínu A teť vynásob 11 krát ( najeli sme 1100km ) Myslím,že nepotřebuješ další komentář - jeho stála cesta o 40l benzinu víc tj 1200kč. A maximálku jsem skoušel mne to ukazovalo 209km/hod,na navigaci jsem mnel 211km/hod. A kamoš na druhý Octávce říkal,že jemu to ukazovalo 209km/hod. Mno a v TP mám 190km/hod psané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redick00 Vloženo 5. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 super díky, tak už se těším až to konečně pořádně projedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.