Přejít na obsah

1.9 TDI 74 KW

redick00

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

jsem možná líný procházet celé fórum i když prošel jsem ho docela dost a přesto bych se chtěl zeptat hlavně majitelů tohoto motoru. Jaké je svezení s tímto motorem? Zatlačí to alespoň trochu do sedačky:-) Od motorů s výkonem 66 KW je tam nějaký veliký rozdíl? Maximální rychlost, kterou jste s tím jeli?(a myslím po rovince a ne s kopce:-) ).Mám objednanou Octavii Tour s výše uvedeným motorem. Tak jestli jsem neudělal chybu i když, teď už je to stejně jedno :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny,

jsem možná líný procházet celé fórum i když prošel jsem ho docela dost a přesto bych se chtěl zeptat hlavně majitelů tohoto motoru. Jaké je svezení s tímto motorem? Zatlačí to alespoň trochu do sedačky:-) Od motorů s výkonem 66 KW je tam nějaký veliký rozdíl? Maximální rychlost, kterou jste s tím jeli?(a myslím po rovince a ne s kopce:-) ).Mám objednanou Octavii Tour s výše uvedeným motorem. Tak jestli jsem neudělal chybu i když, teď už je to stejně jedno :-)

Ahoj,

ja ho síce mám jen neco přes týden :)

Závodní auto to neni - ale, krúták to má nízko položený - táhne to jako býk kopec - nekopec...a nežere to...

Ja jsem ten svůj koupil z Nemecka - s koelgou sme proto šli na Octávce 1,8T 110kw.

Byl hrozný hrdina,že mi na rovinkách málinko ujel - ale když se přišlo na kopce,tak jsem mu dejchal na krk :)

A když sme si dávali pivko po dlouhom dni - moja palubka ukazovala 4,9l nafty / a jeho 8,9l benzínu :p

A teť vynásob 11 krát ( najeli sme 1100km )

Myslím,že nepotřebuješ další komentář - jeho stála cesta o 40l benzinu víc tj 1200kč.

A maximálku jsem skoušel mne to ukazovalo 209km/hod,na navigaci jsem mnel 211km/hod.

A kamoš na druhý Octávce říkal,že jemu to ukazovalo 209km/hod.

Mno a v TP mám 190km/hod psané :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...