fiser Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Zdarec pánové, stala se mě nepříjemná věc-malinko mi manželka bourala, naštěstí jen prasklí takový ten černý lem na přednim nárazníku. plast se zdeformoval a je jakoby promackle do vnitr, chci ho zkusit prvni vytlacit na zpet. Musim sundavat cely spojler nebo staci jen tu listu z venku zapacit sroubovakem?? A kdyz ji vypacim vem bude jeste pouzitelna??? bude pak jeste drzet? me zkusenosti s plastama na octavii jsou takove ze vzdy musim koupit minimalne nove zatlaceci srouby. diky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Nejprve sundat SPZ, pak ze strany opatrně (nejlépe přes hadřík) podebrat šroubovákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Lišta ide naspet v pohode. Nie sú tam žiadne výmenné úchyty. Držia to pomerne masívne "harpúny." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 5. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 ok kluci , moc diky , mame krasne pocasi tak zitra jdu na to! jen jeste nema nekdo tuseni kolik stoji nova?? mam pocit ze ji stejne budu muset menit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Ja som kupoval origo v Skodovke za 25 eur. Jednalo sa o facelift(RS). Predfacelift je iný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 (editace) Tak jsem se tedy do toho pustil -lista sla dole prekvapive snadno, ale bohuzel ji nezachranim. Neda se nic delat musim sehat novou. Jeste jednou diky za rady!! Editováno: 7. Červen 2010, autor: fiser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.