Jan R. Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Ahoj, zná někdo Itálii? Konečně mám nové auto a chtěl bych k moři. Chtěl bych do Itálie a na severu jsem našel město Grado, ale nikde jsem nevyluštil jestli je tam pláž? Ubytování bych asi řešil až pak. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 NABUDUCE POUZI GOOGLE. JAK SEM DAS PRISPEVOK. LINK: http://www.reny.sk/travel/grado/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 No jestli máš nové auto,tak nestálo by za to mrknou se i po jiných místech Itálie??Já nic nemám proti severu ale já jezdil víc jižněji na Gargáno.Vřdycky jsem byl moc spokojený pláže tam jou bezvadné a lidí tam není zdaleka tolik jako na severu...a cestou se pochopitelně můžeš stavit kde chceš a vidět co chceš.Negativem je vzdálenost a jejich placené dálnice.Velmi zajímavou alternativou k moři je i Lago di Garda...případně je zajímavá kombinace par dní u moře a pár dní na Gardě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Dík Tak to Grado vypadá fakt hezky, od nás to mám jen 750km a cesta by měla trvat cca 12h, do It jsem chtěl hlavně kvůli muzeu v Maranellu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.