Publikováno Červen 6, 201015 r Ahoj, zná někdo Itálii? Konečně mám nové auto a chtěl bych k moři. Chtěl bych do Itálie a na severu jsem našel město Grado, ale nikde jsem nevyluštil jestli je tam pláž? Ubytování bych asi řešil až pak. Dík
Červen 6, 201015 r NABUDUCE POUZI GOOGLE. JAK SEM DAS PRISPEVOK. LINK: http://www.reny.sk/travel/grado/index.htm
Červen 6, 201015 r No jestli máš nové auto,tak nestálo by za to mrknou se i po jiných místech Itálie??Já nic nemám proti severu ale já jezdil víc jižněji na Gargáno.Vřdycky jsem byl moc spokojený pláže tam jou bezvadné a lidí tam není zdaleka tolik jako na severu...a cestou se pochopitelně můžeš stavit kde chceš a vidět co chceš.Negativem je vzdálenost a jejich placené dálnice.Velmi zajímavou alternativou k moři je i Lago di Garda...případně je zajímavá kombinace par dní u moře a pár dní na Gardě :-)
Červen 7, 201015 r Autor Dík Tak to Grado vypadá fakt hezky, od nás to mám jen 750km a cesta by měla trvat cca 12h, do It jsem chtěl hlavně kvůli muzeu v Maranellu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.