Publikováno Červen 7, 201015 r ahoj pokazilo sa mi original autoradio kupil som si isokonektor a vsetko zapojil radio funguje ale hra strasne potichu ledva je to pocut cim to moze byt??
Červen 7, 201015 r Autor tak asi ked som v teme skoda octavia 2 tak auto je ford mondeo..... a radio kenwood
Červen 7, 201015 r Originál rádií existuje několik a taky jde o MR (modelový rok) tvé škodovky btw když přijdeš k doktorovi tak mu řekneš že jsi nemocný Upraveno Červen 7, 201015 r od šulda
Červen 9, 201015 r tak asi ked som v teme skoda octavia 2 tak auto je ford mondeo..... a radio kenwood MUDROSKO:Ked sa ta slusne pytaju tak aj slusne odpovedaj!!!! Carovnu gulu tu na fore nikdo nema abi vedel ake mas ty auto+ ake radio!!!!! TU SA RIESIA PROBLEMY OCTAVII 1,2, a nie niaky ford.
Červen 9, 201015 r Autor natomto fore ked sa neikto nieco spyta tak tu taky slusny pýtači ako si ty odpovedaju mudre vety ale skoro nikdy ti nikdo neodpovie k veci vobec neries ci mam ford pokial viem octavia 1,2maju rozdelene zlozky a my sme v zlozke OCTAVIA 2. A UZ MAS VSETKO VYSVETLENE TAK AK VIES NAPIS K VECI A AK NIE K VECI TAK PROSIM MI SEM NEPIS VOBEC MUDROSKO
Červen 9, 201015 r to nestresuj... Pan je poeta zrejme, tak copak ze to mas za radio kdyz uz se ptas kenwoodu je cela rada a jestli mas forda tak to muze byt i treba tim ze tam mas CD changer? Jinak zde se resi Skoda Octavia II (Ford ma trochu jine forum) jinak jako byvaly majitel forda ti odpovim, paklize vyskubnes tu redukci a zapojis zpet radio do original kabelaze (HRAJE?) jestli jo je blbe nadratovana redukce a podle popisu pinu ji musis prepinovat... pak ti to bude hrat i s tou redukci... byva tam totiz diodovy mustek myslim... a priste se nestresuj a ptej se a odpovidej jako clovek co se neco chce dozvedet a ne jako .... to jsou dneska lidi velebnosti .... KRISTALOVOU "GULU" NEVEDEME... JINAK NA Radiu je obcas kolecko nebo tlacitka VOLUME staci otocit .... a nebo jsi odprasknul zesilovac v tom werku.... TED OPRAVDU napis presny typ auta, radia, a eventuelne hod fotku at ti muzeme pomoci... davas hrozne malo info... M. ale jestli mas Forda tak zkus jejich forum... Upraveno Červen 9, 201015 r od Matrix.nine
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.