curil Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 proč mi svíti kontrolka airbegu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 protoze se RJ airbagu neco nelibi - byl odpojeny nejaky pytel diagnostika ti rekne vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagr Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) Mám taky problém... Rozsvítila se mi kontrolga Airbagu, po připojení k VAGU mi napsal chybu 00589 - Roznětka 1 airbagu (strana spolujezdce) (N131) 32-00 - hodnota odporu je příliš velká Zkontroloval jsem kabeláž od ŘJ k Airbagu - v pořádku Někde jsem tady vyčetl, že pokud Airbag nahradím rezistorem tak pokud je ŘJ v pořádku chyba po vymazání VAGem by se neměla již objevit. Kolik ohmů má mít ten rezistor??? (Jednou jsem četl, že 3 Ω a podruhé 4 Ω) Změřil jsem odpor Airbagu a má 6,6 Ω - je to normální stav?? Kolik má mít Airbag spolujezdce odpor? (není to těch 3 nebo 4 Ω) Předpokládám tedy, že vyzkouším tam dát ten rezistor a pokud nebude VAG a kontrolka již hlásit chybu, tak je problém v Airbagu. Jinak v ŘJ. Uvažuji správně? Děkuji Editováno: 22. Červen 2010, autor: Bagr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 ano, teorie je spravne, pokud se airbag nahradi odporem (hodnotu bohuzel nevim), po smazani se uz nevytvori znovu chyba, tak je chyba v airbagu, muze mit napr. zoxidovany konektor - prechodovy odpor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagr Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Tak jsem dnes vyzkoušel odpor 3 Ω, vyresetoval chybu a kontrolka nesvítí... Takže chyba airbagu spolujezdce... Nemáte někdo za rozumný peníz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoNeX Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 Zdravím pánové, po výměně řízení se mi rozsvítila kontrolka Airbagu a vag mi vyhodil přiliš velký odpor na straně řidiče a navíc přestal fungovat klakson. Nemohl by to byt přetočený volant o nejakou otáčku doleva nebo doprava ? Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 pokud máš zapojeny konektory na kroužku a přesto netroubí tak je kroužek KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
offis Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Nevíte co s chybou 01227-udaje o nehodě bocniho airbagu ulozeny.Po smazání se ihned ukaže a svití kontrolka na budíkach.Airbag byl nahrazenej odporem predtim tam byla jeste hlaška o patroně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 bud novou jednotku nebo reaktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
offis Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Co to znamená reaktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 v autě vystřelil airbag... jednotku je nutné přehrát aby byla bez chyb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 přesně tak - mohu udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.