Přejít na obsah

Je toto slušná KOUPĚ?

johnweb

Doporučené příspěvky

Zdravím,

chci se zařadit do klubu spokojených majitelů škodovek a zajímal by mě váš názor na toto auto..:

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8030930

hlavně co říkate na tu cenu s ohledem na km a rv?

děkuji všem za připomínky a rady. Ve středu se na ní jedu podívat tak uvidíme.

Raději si něco připlať a kup si s českým původem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vem zítra telefon nebo popros někoho a zavolej do Německa kde to auto podle servisky bylo servisované a zeptej se an ty km.S ohledem na cenu bych se spíš mrknul jestli to nebylo bouraný a pak tady nějak podivně opravený.Jinak přeju šťastnou ruku při výběru :-)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

No nic proti, ale jestli se nemýlím tak pokud to bylo servisované v autorizovaných servisech, tak ochotný pracovník ve škodovce by byl schopen zjistit co se na tom dělalo i v cizině. Prý už mají propojené databáze. A co se týče českého původu, tak nesouhlasím s tím, že to je jedno. V případě prodeje počítej s tím, že cena bude daleko nižší o cca 20.000 - 30.000,- při prodeji z ceny vozu. Mne se stalo něco podobného při prodeji fabky. Dostal jsem méně protože byla dotažená z NSR.

Editováno: , autor: Karloos
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...