johnweb Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Zdravím, chci se zařadit do klubu spokojených majitelů škodovek a zajímal by mě váš názor na toto auto..: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8030930 hlavně co říkate na tu cenu s ohledem na km a rv? děkuji všem za připomínky a rady. Ve středu se na ní jedu podívat tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloos Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Zdravím, chci se zařadit do klubu spokojených majitelů škodovek a zajímal by mě váš názor na toto auto..: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8030930 hlavně co říkate na tu cenu s ohledem na km a rv? děkuji všem za připomínky a rady. Ve středu se na ní jedu podívat tak uvidíme. Raději si něco připlať a kup si s českým původem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 s tím českým původem bych nesouhlasil.. jsen jsem to hodně zběžně prolítl a koukám dobrá výbava za dobrou cenu.. jinak na ty kilometry na tachu zapomeň, ale vypadá pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Vem zítra telefon nebo popros někoho a zavolej do Německa kde to auto podle servisky bylo servisované a zeptej se an ty km.S ohledem na cenu bych se spíš mrknul jestli to nebylo bouraný a pak tady nějak podivně opravený.Jinak přeju šťastnou ruku při výběru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkubik Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Přesně jak říká Liapor, zavolej přímo tam. Já s tím mám dobrou zkušenost, dokonce zavolali vedoucího servisu, který o autě věděl snad úplně všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloos Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) No nic proti, ale jestli se nemýlím tak pokud to bylo servisované v autorizovaných servisech, tak ochotný pracovník ve škodovce by byl schopen zjistit co se na tom dělalo i v cizině. Prý už mají propojené databáze. A co se týče českého původu, tak nesouhlasím s tím, že to je jedno. V případě prodeje počítej s tím, že cena bude daleko nižší o cca 20.000 - 30.000,- při prodeji z ceny vozu. Mne se stalo něco podobného při prodeji fabky. Dostal jsem méně protože byla dotažená z NSR. Editováno: 22. Červen 2010, autor: Karloos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.