Publikováno Červen 7, 201015 r Zdravím, chci se zařadit do klubu spokojených majitelů škodovek a zajímal by mě váš názor na toto auto..: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8030930 hlavně co říkate na tu cenu s ohledem na km a rv? děkuji všem za připomínky a rady. Ve středu se na ní jedu podívat tak uvidíme.
Červen 7, 201015 r Zdravím, chci se zařadit do klubu spokojených majitelů škodovek a zajímal by mě váš názor na toto auto..: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8030930 hlavně co říkate na tu cenu s ohledem na km a rv? děkuji všem za připomínky a rady. Ve středu se na ní jedu podívat tak uvidíme. Raději si něco připlať a kup si s českým původem.
Červen 7, 201015 r s tím českým původem bych nesouhlasil.. jsen jsem to hodně zběžně prolítl a koukám dobrá výbava za dobrou cenu.. jinak na ty kilometry na tachu zapomeň, ale vypadá pěkně
Červen 7, 201015 r Vem zítra telefon nebo popros někoho a zavolej do Německa kde to auto podle servisky bylo servisované a zeptej se an ty km.S ohledem na cenu bych se spíš mrknul jestli to nebylo bouraný a pak tady nějak podivně opravený.Jinak přeju šťastnou ruku při výběru :-)
Červen 8, 201015 r Přesně jak říká Liapor, zavolej přímo tam. Já s tím mám dobrou zkušenost, dokonce zavolali vedoucího servisu, který o autě věděl snad úplně všechno
Červen 22, 201015 r No nic proti, ale jestli se nemýlím tak pokud to bylo servisované v autorizovaných servisech, tak ochotný pracovník ve škodovce by byl schopen zjistit co se na tom dělalo i v cizině. Prý už mají propojené databáze. A co se týče českého původu, tak nesouhlasím s tím, že to je jedno. V případě prodeje počítej s tím, že cena bude daleko nižší o cca 20.000 - 30.000,- při prodeji z ceny vozu. Mne se stalo něco podobného při prodeji fabky. Dostal jsem méně protože byla dotažená z NSR. Upraveno Červen 22, 201015 r od Karloos
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.