jackie211 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Moc prosím ví mi někdo poradit od kterýho roku se do octavek montovali elektronicky ovládané škrtíci klapky? Mám rok výroby 98, 1.6 SR, 74 kw, kod motoru AKL, chci si tam dát tempomat ale nevím zda se to vůbec dá. Prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 montovali sa až do novšich 75kw motorov, od roku 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 nejaky info je zde v sekci o tempomatu je taky info, uzivatel stihacka to nejak resil na mechanicke klapce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackie211 Vloženo 18. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 montovali sa až do novšich 75kw motorov, od roku 2001 Nevím teda odkud to máš, ale byl jsem stým včera v servisu a bylo mi řečeno že klapka je elektrická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.