Lukasm Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Dnes 9.6.2010 byla odcizena Octavia Tour 1,6 v Liberci, ulice Na Bídě, mezi 8-10hod. Barva zelená Artic, RZ 3L6 1465. Plechový kola s poklicema, speciální autosedačka a karta vozíčkáře za oknem. Foto: Kdyby někdo něco věděl, volejte: 722 728 969 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 To jsou hajzlove!!!Usekat jim ruce i nohy!!Jinak přeju aby jse našla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 neeee taky trumfka....to je fakt hrůza :-( :-( vítej v klubu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasm Vloženo 10. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Díky za přivítání :-) být teď bez auta je jak být bez ruky :-) Jak dlouho může trvat než to pojišťovna uzavře a vyplatí peníze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 doku to neuzavře policie - tj. dokud nedostaneš usnesení o ukončení pátrání po vozidle- to trvá tak měsíc až dva...to pak musíš dát pojišťovně a tam to trvá taky pár tejdnů...měl si to pojištěný na pořizovací cenu? (GAP) kolik si měl najeto a kdy vyrobeny a jaka pojistovna? Sem zvedav jaky bude rozdil v nasich výplatách ... a o tý chybějící ruce mi povídej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasm Vloženo 10. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Pořizovací cena 304000Kč. Úvěr na 220000Kč. Pojištěný u Český. Najeto 8500Km. Přihlášeno 12/2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Pořizovací cena 304000Kč. Úvěr na 220000Kč. Pojištěný u Český. Najeto 8500Km. Přihlášeno 12/2009. mazec :-( tose na tom skoro stejně jen mě stála o 40K víc no.. a tobě pojistka zbytek úvěru asi určo pokryje .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McRaeN Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Díky za přivítání :-) být teď bez auta je jak být bez ruky :-) Jak dlouho může trvat než to pojišťovna uzavře a vyplatí peníze??? No tak to nezávidím, nám ukradli OCT 6.5.2010 doteď policajti neposlali papír pojišťovně a ta nemůže plnit.. Liberec je na Octavky fakt na ho*** za posledni 2 mesice to lita snad co tejden to 2-3 oct. Jinak policie by měla uzavřít vyšetřování do měsíce po nahlášení, solidní pojišťovna plní do týdne, tudíž to může být 5 týdnů a více.. Držte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 No tak to nezávidím, nám ukradli OCT 6.5.2010 doteď policajti neposlali papír pojišťovně a ta nemůže plnit.. Liberec je na Octavky fakt na ho*** za posledni 2 mesice to lita snad co tejden to 2-3 oct. Jinak policie by měla uzavřít vyšetřování do měsíce po nahlášení, solidní pojišťovna plní do týdne, tudíž to může být 5 týdnů a více.. Držte se! mne na cajtech rekli ze na to maj ze zakona 2mesice a driv at s tim nepocitam...no a ten papirej snad neposilaj oni pojistovne ale tobe a ty ho pak musis dodat pojsitovne aspon tak tomu rozumim.... jinak je to fakt hrozny no....vcera zadrzeli nakej ten gang ale i tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McRaeN Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 mne na cajtech rekli ze na to maj ze zakona 2mesice a driv at s tim nepocitam...no a ten papirej snad neposilaj oni pojistovne ale tobe a ty ho pak musis dodat pojsitovne aspon tak tomu rozumim.... jinak je to fakt hrozny no....vcera zadrzeli nakej ten gang ale i tak.... nám slíbili měsíc, tak na gang jsem zvědavá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasm Vloženo 11. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Mě říkali, že to do měsíce uzavřou, pak mi daj papír a ten pošlu na pojišťovnu. Tam už mám vše nahlášený, jen se čeká na policajty.v pondělí je jdu prudit at pohnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.