Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj, chci se zeptat, mám tady dva kusy VCDS každá má jiný vnitřek, viz foto, jaký SW nejnovější lze s tím použít, popř link ke stažení? Popř je potřeba dělat najkou HW úpravu? děkuji

VCDS_2_1.jpg

VCDS_2_4.jpg

VCDS_2_3.jpg

VCDS_2_2.jpg

VCDS_1_6.jpg

VCDS_1_5.jpg

VCDS_1_1.jpg

VCDS_1_4.jpg

VCDS_1_2.jpg

VCDS_1_3.jpg

Editováno: , autor: IceKiller
Vloženo

Čau, já už rok používám kabel z Ali. Odkaz už bohužel není funkční 2024 For VAG COM HEX V2 24.7 Free Update OBD2 Scanner USB Interface Hex-V2 Diagnostic Tool Unlimited VINs ARM STM32F429 Chip.

s českou verzí VCDS 23.11 a loaderem V1099 a funguje v pohodě. Nakódoval jsem už spoustu věcí.

Vloženo

Já mám tady právě tyto dva kabely a nechci kupovat další, tak potřebuji jen SW vče Loaderu abych to rozchodil. vyměnil jsem notebook, starý umřel a vše mi zůstalo v něm.

Vloženo (editace)
V 10. 6. 2025 na 19:03, MontyFR napsal:

Čau, já už rok používám kabel z Ali. Odkaz už bohužel není funkční 2024 For VAG COM HEX V2 24.7 Free Update OBD2 Scanner USB Interface Hex-V2 Diagnostic Tool Unlimited VINs ARM STM32F429 Chip.

s českou verzí VCDS 23.11 a loaderem V1099 a funguje v pohodě. Nakódoval jsem už spoustu věcí.

Ahoj, dobrá zpráva. Podle fotek bych odhadoval že se jedná o tohle: https://vi.aliexpress.com/item/1005007658625197.html? Případně můžeš dle fotky zkontrolovat, asi nejtypičtější je tam umístění toho velkýho kondenzátoru.

Máš verzi s placenou aktualizací nebo neplacenou (dražší nebo levnější)?

Ještě mě trochu zarazilo, že máš loader V1099, ten se moc nevyskytuje a na Alliexpressu skoro vůbec. Nebo jsi ho tam nainstaloval z jiných zdrojů?

Co všechno s tím jde nakódovat? Narazil jsi na něco co nebylo povolený, chyběla možnost?

Chtěl bych povolit APP Connect pro Androida, spárovat klíč, zálohovat komplet SW, ošetřit připojení vozíku (instalace tažného zařízení).

Editováno: , autor: karrak

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...