Přejít na obsah

po vypnutí všeho svítí přístrojovka a podsvícení SPZ

Andrew21

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, mám problém s Fabii 1.4 MPi (50kW) r.v.2001. Auto cca měsíc stálo venku,nejezdilo se s ním. Po měsíci jsem s ním vyjel a zjistil jsem,že po vypnutí světel mi svítí podsvícení palubovky a SPZ. Neví prosím někdo čím by to mohlo být? Děkuji za případnou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto stálo měsíc v bazaru,nic jsem s ním nedělal. Kde začít hledat závadu?

a nesnažili se tam stočil kilometry nebo nějak zasahovat do elektroniky a pokurvili to?

A nevíš prosím Tě jak to řešit? Kde začít hledat?

Odpojit konektory z příčné mezistěny a zkontrolovat na oxidaci nebo rez/vlhkost, případně prostříkat kontaktolem.. je tady vyvěšené téma o kabelovém svazku, doporučuju pročíst...

Odkaz ke komentáři

A nevíš prosím Tě jak to řešit? Kde začít hledat?

Ne to určitě ne,auto má tak málo najeto,že to není třeba.Spíš bych to viděl na to že se tam dostala vlkost a je tam někde špatnej kontakt. Včera jsem s tím jel a když jsem zastavil a vše vypnul,tak to nesvítilo. Problém je, že to pak zase začalo svítit. :-(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...