Andrew21 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Zdravím všechny, mám problém s Fabii 1.4 MPi (50kW) r.v.2001. Auto cca měsíc stálo venku,nejezdilo se s ním. Po měsíci jsem s ním vyjel a zjistil jsem,že po vypnutí světel mi svítí podsvícení palubovky a SPZ. Neví prosím někdo čím by to mohlo být? Děkuji za případnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 nezapojoval jsi něco? že bys přivedl 30citku (stály + od baterky) na 15náctku (napajeni palubky a spz po zapnuti kličku)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Nebo ti nachcalo do mezistěny a někde ti to zkratuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew21 Vloženo 14. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 nezapojoval jsi něco? že bys přivedl 30citku (stály + od baterky) na 15náctku (napajeni palubky a spz po zapnuti kličku)? Auto stálo měsíc v bazaru,nic jsem s ním nedělal. Kde začít hledat závadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew21 Vloženo 14. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Nebo ti nachcalo do mezistěny a někde ti to zkratuje... A nevíš prosím Tě jak to řešit? Kde začít hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Auto stálo měsíc v bazaru,nic jsem s ním nedělal. Kde začít hledat závadu? a nesnažili se tam stočil kilometry nebo nějak zasahovat do elektroniky a pokurvili to? A nevíš prosím Tě jak to řešit? Kde začít hledat? Odpojit konektory z příčné mezistěny a zkontrolovat na oxidaci nebo rez/vlhkost, případně prostříkat kontaktolem.. je tady vyvěšené téma o kabelovém svazku, doporučuju pročíst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew21 Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 A nevíš prosím Tě jak to řešit? Kde začít hledat? Ne to určitě ne,auto má tak málo najeto,že to není třeba.Spíš bych to viděl na to že se tam dostala vlkost a je tam někde špatnej kontakt. Včera jsem s tím jel a když jsem zastavil a vše vypnul,tak to nesvítilo. Problém je, že to pak zase začalo svítit. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.