avatar626 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 ahojte cez vag mi bolo zystene ze mam vadny snimac polohy pedalu plynu O1 1.9 TDI 66kw naco sluzi ten snimac a aky je postup vymeny dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Vymenit pedal plynu. Mas elektronicky plyn na aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallred Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) ja mam ten isty problem....pedal plynu som vymenil a problem stale pretrvava...auto na plynovy pedal nereaguje..,nevjem co s tym poradte prosim Editováno: 23. Únor 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 No a co ukazuje na vagu kanál s polohou plynovýho pedálu,reaguje..hýbe se ta hodnota? Práce s vagem není jen čtení a mazání závad. Jestli jsi dal pedál nový a nereaguje to,může být teda závada v elektrice,chce to najít schéma a proměřit kabeláž.Jiná možnost tady není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallred Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 no ja sa diagnostike nevyznam , taky chalanisko mi to napojil a on skonstatoval ze je to ten snimac polohy.....dnes som bol prestartovat auto a uz neslo ani to odislo mi rele 109 uz mam objednane nove..nemohlo to rele mat nieco spolocne aj s tym pedalom? Lebo kontrolka zhavenia mi tiez blikala ked pedal nereagoval...a na tu elektriku sa ja necitim som tkzv. antitalent tak sa asi pokusim zohnat nejakeho autoelektrikara lebo ja som v koncoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.