Publikováno Červen 14, 201015 r ahojte cez vag mi bolo zystene ze mam vadny snimac polohy pedalu plynu O1 1.9 TDI 66kw naco sluzi ten snimac a aky je postup vymeny dakujem
Únor 23, 201114 r ja mam ten isty problem....pedal plynu som vymenil a problem stale pretrvava...auto na plynovy pedal nereaguje..,nevjem co s tym poradte prosim Upraveno Únor 23, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!
Únor 23, 201114 r No a co ukazuje na vagu kanál s polohou plynovýho pedálu,reaguje..hýbe se ta hodnota? Práce s vagem není jen čtení a mazání závad. Jestli jsi dal pedál nový a nereaguje to,může být teda závada v elektrice,chce to najít schéma a proměřit kabeláž.Jiná možnost tady není.
Únor 23, 201114 r no ja sa diagnostike nevyznam , taky chalanisko mi to napojil a on skonstatoval ze je to ten snimac polohy.....dnes som bol prestartovat auto a uz neslo ani to odislo mi rele 109 uz mam objednane nove..nemohlo to rele mat nieco spolocne aj s tym pedalom? Lebo kontrolka zhavenia mi tiez blikala ked pedal nereagoval...a na tu elektriku sa ja necitim som tkzv. antitalent tak sa asi pokusim zohnat nejakeho autoelektrikara lebo ja som v koncoch.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.