capjackal Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Mezi kolem a brzdovým třmenem mám mezeru o několika mm, viz foto. Hrozí problém, že by se tam dostal nešťastnou náhodou kamínek nebo to nemám řešit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Důležitý je aby se tam vešel a nikde nedrhnul i s úplně novýma destičkama pokud tam je několik mm neřešil bych to.A co se týče kamínků může se tam nějaký dostat.Tomu se neubráníš.Pak už záleží na tom co vyvede ale víc než rýhu snad nenadělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 taky bych to neřešil jak je tam mezera a nedrhne to tak je to OK,mám něco podobného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capjackal Vloženo 16. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Dobře, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Je to docela extrém. Zvolil bych jiná kola, ale to je věc názoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Ta mezera mi přijde dost málá, ale pokud to nikde nedře, tak bych to neřešil... kolik ty kola mají ET ? alespoň 50 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.