Fredy Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Aky mate nazor na FLOCKING?? Uvažujem o tom, ale nemam s tym žiadne skusenosti. Ak viete poradte, prosím. Ak mate nejake fotky ukažte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Tady jsou nějaké fotky a parametry co o tom udává výrobce http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/flockovani.htm Mě by zase zajímalo jak je to s Airbagem u spolujezce když si palubku naflockuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Práve neviem ani ja či do toho ísť, alebo nie. Nemate s tým niekto skusenosti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 No mě by zajímalo na kolik tak vyjde oflockovat třeba tapecírunk dveří ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Jaký mám názor na flocking? No, asi takový, že bych si to do auta v životě nedal. Podle mého je otázka času, kdy se to začne loupat, kdy se to zašpiní, musí se to šíleně udržovat, na tuty to bude super lapač prachu a roztočů, zkrátka optimální věc pro alergiky a čistotu milující lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Jedna firma mi písala, že je to antistatická úprava ktorá sa dobre a lahko čistí, nelúpe sa a je na to 5rokov záruka. Flockovanie dverí stojí od 450kč- 500kč, celá prístrojovka 1450kč. Chcel by som vedieť ako je to v skutočnosti, či sú to není len žvásty?? Ak to niekto má, ukážte fotky a napíšte niečo k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Jaký mám názor na flocking? No, asi takový, že bych si to do auta v životě nedal. Podle mého je otázka času, kdy se to začne loupat, kdy se to zašpiní, musí se to šíleně udržovat, na tuty to bude super lapač prachu a roztočů, zkrátka optimální věc pro alergiky a čistotu milující lidi... flocking vytvari antistaticke pole tudiz prach odpuzuje aspon to me rikal kamos kterej to ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Vlastnosti Tepelná izolace - udržuje termickou stabilitu Zvuková izolace - upravené plochy flockem absorbují zvuk i hluk Barevná stálost - minimální barevná stálost je 5 - 6 let dle DIN 54004 Odolnost vůči navlhnutí - při použití flocku 2 mm vzniká mezi vlákny vzduchový polštář a nedochází ke kondenzování vody. Odolnost proti vzplanutí - flock je hodnocen jako těžce hořlavý materiál C1 Odolnost vůči povětrnostním vlivům - flock si zachovává své vlastnosti i při působení vnějších činitelů. Odolnost vůči prachu a dýmu - pernanentní statický náboj znemožňuje usazování prachu a dalších částic. Protismykové a protiskluzové vlastnosti Odolnost vůči otěru Údržba - nenáročná běžnými čistícími prostředky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 http://www.skodaoctavia.cz/Fotkyvelke/flockpalubka1.jpg trosku stetec v malovani ne na nekterych castech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 VlastnostiTepelná izolace - udržuje termickou stabilitu Zvuková izolace - upravené plochy flockem absorbují zvuk i hluk Barevná stálost - minimální barevná stálost je 5 - 6 let dle DIN 54004 Odolnost vůči navlhnutí - při použití flocku 2 mm vzniká mezi vlákny vzduchový polštář a nedochází ke kondenzování vody. Odolnost proti vzplanutí - flock je hodnocen jako těžce hořlavý materiál C1 Odolnost vůči povětrnostním vlivům - flock si zachovává své vlastnosti i při působení vnějších činitelů. Odolnost vůči prachu a dýmu - pernanentní statický náboj znemožňuje usazování prachu a dalších částic. Protismykové a protiskluzové vlastnosti Odolnost vůči otěru Údržba - nenáročná běžnými čistícími prostředky. A teď tu O perníkové chaloupce, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 chlapi dnes som bol na zraze v trencine a jeden manik tym mal uroben kopletn interierm no krasa, nakoniec som zistil ze to ten chlapik aj robi, takze dost uvazujem ze si to dam Inak udrzba je normalna ako pred tym este skor jednoduchsia, bezne saponaty a pod. kuknite foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 chlapi dnes som bol na zraze v trencine a jeden manik tym mal uroben kopletn interierm no krasa, nakoniec som zistil ze to ten chlapik aj robi, takze dost uvazujem ze si to damInak udrzba je normalna ako pred tym este skor jednoduchsia, bezne saponaty a pod. kuknite foto Asi změním názor. Má to fakt nádherně udělané. Nejvíce se mi líbí ten dřevěný dekor v modro - černém flocku. Opravdu krásně sladěné.... P.S.: Nějak se mi pořádně nezdá, že když to někdo zapatlá (kafem, čokoládou, čímkoliv) tak prostě vezmu hadřík a setřu to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 chlapi dnes som bol na zraze v trencine a jeden manik tym mal uroben kopletn interierm no krasa, nakoniec som zistil ze to ten chlapik aj robi, takze dost uvazujem ze si to damInak udrzba je normalna ako pred tym este skor jednoduchsia, bezne saponaty a pod. kuknite foto Asi změním názor. Má to fakt nádherně udělané. Nejvíce se mi líbí ten dřevěný dekor v modro - černém flocku. Opravdu krásně sladěné.... takhle nejak jsi to chtel, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 je to super, nejat tak si to predstavujem, ale v kombinácii biela s červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 co myslite bude ten modro cierny interier pasovat ku mojej stribornej octe? Ak nie poradte ako by ste zladili interier na striebornej octe-do akej farby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 no ved mi niekto poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 no ved mi niekto poradte Čao pohodový dedo... No hele taky mám stříbrnou kočku a touhle otázkou jsem se taky dlouho a intenzivně zabýval. Pokud jde o tu stříbrnou, tak by asi měla být dominantní barva v interiéru pouze jedna a to nejlépe černá. Další variantou by byl béžový interiér (Laurin&Klement nebo Karneol), doplněný opět o kombinaci s dominantní barvou - černou. Takže dám příklad, ve stříbrným autě s béžovým interiérem necháš naflokovat původní černé plastové díly (horní díl palubky, rámeček středového panelu, části tapeců kolem kliček, madla) černým flokem... Zásada je asi dodržet tu vyváženost barev v interiéru a dělení línií... Ideální je flok v barvě vozu, jako v tomto případě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Dik za radu, ja som Tiez myslel na tu ciernu s kombinaciou striebornej. Ale ta modra by sa mi pacila viac. len ci bo to slo ku tej stribornej vonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.