Danniell Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Chtel jsme se zeptat jak vytahnu ze zadních dveří výškový repro s té klícky kde drží? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Ten kryt jsme odcvakl v pohode ale horsi je to s tim "jezkem" reprakem v kleci s tim se peru? prijde mi jak kdyby tam byla nejaka pojistka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Vyskovy reproduktor je tam len nacvaknuty.Nema to ziadnu poistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losha Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Ahoj, no já jsem to řešil taky, ale bez demontáže tapecu mi to nešlo a nechtěl jsem nic polámat, tak šel tapec dolu. Ono to zase není tak složité. Hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.