BENY Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 mam dilema potrebuji poridit nove obuti a nemuzu se rozhodnout.zatim jsem doposavad jezdil na continentalech rikam si ze bych hodil zmenu .lakaji me nokiany bud V nebo Z.mate na nich nekdo odjezdeno popripade co vubec na tohoto vyrobce rikate.jde mi o rozmer 205/50R17.continental sport contact 2 co jsem mel byla smesi docela tvrda pneu coz mi vyhovovalo.vzorek se i pri hrubem zachazeni nevistipoval a pneu dobre drzela i km vykon byl solidni. continental sport contact 3 nokian v nokian z hodte nazor.dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 kamarad jezdi na tech Nokianech na Golfu III a chvali si to je to proste jen tvuj subjektivni pocit a tvoje rozhodnuti, kazdy ma jiny styl jizdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 27. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 no rikal jsem si nebo teda slysel jsem ze nokian letni ma pomerne mekou smes.z cehoz mam strach ze pri razantnejsi jizde se bude rychleji sjizdet a trhat vzorek coz se mi stalo treba u dunlopu , pirellky a barumce bravuris ani nemluve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lis11 Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 (editace) Ja jezdím na 225/45/17 contisportcontact 2 a vřele doporučuji. Editováno: 12. Červenec 2010, autor: lis11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.