Publikováno Červen 27, 201015 r mam dilema potrebuji poridit nove obuti a nemuzu se rozhodnout.zatim jsem doposavad jezdil na continentalech rikam si ze bych hodil zmenu .lakaji me nokiany bud V nebo Z.mate na nich nekdo odjezdeno popripade co vubec na tohoto vyrobce rikate.jde mi o rozmer 205/50R17.continental sport contact 2 co jsem mel byla smesi docela tvrda pneu coz mi vyhovovalo.vzorek se i pri hrubem zachazeni nevistipoval a pneu dobre drzela i km vykon byl solidni. continental sport contact 3 nokian v nokian z hodte nazor.dikec
Červen 27, 201015 r kamarad jezdi na tech Nokianech na Golfu III a chvali si to je to proste jen tvuj subjektivni pocit a tvoje rozhodnuti, kazdy ma jiny styl jizdy.
Červen 27, 201015 r Autor no rikal jsem si nebo teda slysel jsem ze nokian letni ma pomerne mekou smes.z cehoz mam strach ze pri razantnejsi jizde se bude rychleji sjizdet a trhat vzorek coz se mi stalo treba u dunlopu , pirellky a barumce bravuris ani nemluve.
Červenec 12, 201015 r Ja jezdím na 225/45/17 contisportcontact 2 a vřele doporučuji. Upraveno Červenec 12, 201015 r od lis11
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.