Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čaute, za pár dnů mě čeká nákup "nového" auta. Co jsem si zatím prošel autobazary, tak se mi zamlouvá Octavie I nebo Fabie. Všechny Octavie jsou z roku 1998 a většinou mají najeto kolem 200 000 km (ať už diesel nebo benzín), Fabie jsou naopak z roku kolem 2004 a mají najeto do 150 000 km. Ceny takovýchto modelů se pohybují v rozmezí 30 000 - 60 000 Kč (více peněz do auta nemohu investovat).

Teď se ale chci zeptat na Vaše zkušenosti s auty z těchto let a v této cenové kategorii. Jaky se dá předpokládat stav motoru a zda nákupem neudělám chybu a další..

Díky za všechny rady ;-)

Vloženo

tak do cca 12 let staré oktávky budeš akorát sypat prachy...těm km taky moc nevěř.....a fabii z roku 2004 za 60 000....to se mi taky moc nezdá měla by stát víc......jde ale o výbavy jaké vozidla mají...jestli to jsou benzíny diesly...combi......atd....rozhoduje mnoho faktorů.....uvědom si, že do 10 a více let starých aut budeš kromě pořizovací HODNOTY MUSET INVESTOVAT....výměny oleje, filtrů, popř. rozvodů....vše pro tvůj klid......

Vloženo

S výměnou oleje,filtrů,rozvodů a ještě brzdových kotoučů a destiček tak trochu počítám. Rozvody půjdou 100%. Octavky i Fabie po kterých pokukuju, jsou ve verzi Hatchback. Kdyby byla možnost, tak bych raději šel do diesela než do benzínu. AAA Auto se u těch vozů chlubí Garancí najetých kilometrů (Cebia). A k těm výbavám, to je tak různě, někdy Classic a někdy se tam najde i Ambiente. Na nich mi ani tolik nezáleží.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...