Přejít na obsah

Cesta do Heilbronnu (Německo)

SiTo

Doporučené příspěvky

Do Stuttgartu jsem jel loni :FM-Mikulov-Vídeň-Linz-Pasov-Ansbach-Stuttgart. Ale ty města si pamatuji jen matně. Příjde mi to přes Rakousko rychlejší a lepší cesta než na Prahu a Rozvadov. Navíc je to skoro pořád dálnice.

Alee??=)) Zeby dalsi F-M??=))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do Stuttgartu jsem jel loni :FM-Mikulov-Vídeň-Linz-Pasov-Ansbach-Stuttgart. Ale ty města si pamatuji jen matně. Příjde mi to přes Rakousko rychlejší a lepší cesta než na Prahu a Rozvadov. Navíc je to skoro pořád dálnice.

Jablunkov :-)

Odkaz ke komentáři

Jablunkov :-)

Jablunkov Mosty, tam jsme kdysi jezdili hodně na houby :D

Odkaz ke komentáři

SiTo: Mrkni na www.michelin.com, tak máš dobrej route planner. Jinak já byl loni autem až za Stuttgartem, jeli jsme přes Rozvadov, pořád dálnice (kromě kousek před a za Rozvadovem). Přesná čísla dálnic si už ale nepamatuju, musel bych se mrknout do mapy.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...