SiTo Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Zdravím, po neděli jedu do Heilbornnu (Německo), je to blízko Stuttgartu, je to cca 300km od Rozvadova. Jsem z moravy. Jel jste někdo už tuhle trasu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 chybička se vloudila , samozřejmě do Heilbronnu a ne Heilbornnu jak jsem psal výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Do Stuttgartu jsem jel loni :FM-Mikulov-Vídeň-Linz-Pasov-Ansbach-Stuttgart. Ale ty města si pamatuji jen matně. Příjde mi to přes Rakousko rychlejší a lepší cesta než na Prahu a Rozvadov. Navíc je to skoro pořád dálnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Do Stuttgartu jsem jel loni :FM-Mikulov-Vídeň-Linz-Pasov-Ansbach-Stuttgart. Ale ty města si pamatuji jen matně. Příjde mi to přes Rakousko rychlejší a lepší cesta než na Prahu a Rozvadov. Navíc je to skoro pořád dálnice. Alee??=)) Zeby dalsi F-M??=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Do Stuttgartu jsem jel loni :FM-Mikulov-Vídeň-Linz-Pasov-Ansbach-Stuttgart. Ale ty města si pamatuji jen matně. Příjde mi to přes Rakousko rychlejší a lepší cesta než na Prahu a Rozvadov. Navíc je to skoro pořád dálnice. Alee??=)) Zeby dalsi F-M??=)) Jablunkov :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Do Stuttgartu jsem jel loni :FM-Mikulov-Vídeň-Linz-Pasov-Ansbach-Stuttgart. Ale ty města si pamatuji jen matně. Příjde mi to přes Rakousko rychlejší a lepší cesta než na Prahu a Rozvadov. Navíc je to skoro pořád dálnice. Alee??=)) Zeby dalsi F-M??=)) Jablunkov :-) Jablunkov Mosty, tam jsme kdysi jezdili hodně na houby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 SiTo: Mrkni na www.michelin.com, tak máš dobrej route planner. Jinak já byl loni autem až za Stuttgartem, jeli jsme přes Rozvadov, pořád dálnice (kromě kousek před a za Rozvadovem). Přesná čísla dálnic si už ale nepamatuju, musel bych se mrknout do mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Díky FUGAS, koukal jsem na ty webky a dokonce i ulici kde budu chrapat jsme dohledal .dík za help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Nemáš zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.