Davon Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 http://www.schon-tuning.cz/vyprodej-4.html je to ona, nebo je to nejaka nekvalitni kopie a za par tydnu to zasedne atd? A sla by tato v pohode navarit nebo bude nejaky problem u 1,6 75kW? Prosim radu... Popripade prosim nekdo napiste, jaka by mela byt, aby tam zarucene sla a vypadalo to trochu normalne rozmery, prumer atd... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Je to přesně ona. Badys sem dával krásný obrazový návod jak ji navařit, i když to úplně nejjednodušší není. Zkus se po něm kouknout... Jen si nejsem jist, zda-li je už skutečně nevyprodali, protože užjich tam moc neměli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 ta koncovka je normalně origo tak jako by jsi ji koupil u škodovky,ale jak piše capo byl jsem z prvních kdo ji kupoval a po mě myslím taky hodně lidiček a ti hlásili že už snad nemaj...chce jim to zavolat.. Na autě ji mam od srpna a vzhledově stále stejná a tema o tom je zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1574 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Je to normalne origo, v skodasalonu ne me cumeli, teda na tu cenovku ...mam ji vedle na koberci, uz jen najit cas ...snad jeste sezenes moc jich uz nemaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Už ji určo nemají, nedávno jsem tam psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Sakra!!! bohužel už nemáme ani jednu. A mít nebudem. s pozdravem Radek Schön Schön Tuning Sokolská 16 460 01 Liberec 1 tel.+fax.: 485148202 www.schon-tuning.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 ta koncovka je normalně origo tak jako by jsi ji koupil u škodovky,ale jak piše capo byl jsem z prvních kdo ji kupoval a po mě myslím taky hodně lidiček a ti hlásili že už snad nemaj...chce jim to zavolat.. Na autě ji mam od srpna a vzhledově stále stejná a tema o tom je zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1574 Když jsem měl sundaný zadní nárazník, tak jsem koukal, že už v té zadní příčce mám připravený výřez z fabriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 ta koncovka je normalně origo tak jako by jsi ji koupil u škodovky,ale jak piše capo byl jsem z prvních kdo ji kupoval a po mě myslím taky hodně lidiček a ti hlásili že už snad nemaj...chce jim to zavolat.. Na autě ji mam od srpna a vzhledově stále stejná a tema o tom je zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1574 Když jsem měl sundaný zadní nárazník, tak jsem koukal, že už v té zadní příčce mám připravený výřez z fabriky Jo jo mame to vsichni po faceliftu... Tim by byla montaz jednodussi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Muzete mi sem nekdo hodit nejake odkazy na koncovky, ktere jsou primo pripravene navarit na Octu, tzn. maji pripravu na 2 roury? Diky moc Mate nekdo zkusenosti s firmou SPEI a jejich vyfuky? 2BadyS: Pokud se koupi koncovka vcetne trubek jiz primo na Octu, musi se to take tak naohybat ty trubky nebo se to navari rovne? A jeste co je lepsi, koupit koncovku kolem treba 2tis. nebo radeji nejaky cely zadni dil ladeneho vyfuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 davon: na koktu myslím dělá koncovky spei a tuším že baurak a spidi má od nich jednu pěknou koncovku oválnou,jejiž montáž je myslím na svorky a nemusi se vařit....jinak pokud to chceš mit v tom mistě jako RSo tak ohýbat nebo vařit trubky budeš...je to uplně mimo ...je to vidět na těch mých fotkách...a ladaček za rozumnou cenu těžko říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Muzete mi sem nekdo hodit nejake odkazy na koncovky, ktere jsou primo pripravene navarit na Octu, tzn. maji pripravu na 2 roury? Diky moc Mate nekdo zkusenosti s firmou SPEI a jejich vyfuky? 2BadyS: Pokud se koupi koncovka vcetne trubek jiz primo na Octu, musi se to take tak naohybat ty trubky nebo se to navari rovne? A jeste co je lepsi, koupit koncovku kolem treba 2tis. nebo radeji nejaky cely zadni dil ladeneho vyfuku? Ahoj Dane,mám udělanej výfuk od Spie a pohoda, udělají ti to přesne jak budeš chtít. Videl si to v Mimoni. Mám 2x ovál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Muzete mi sem nekdo hodit nejake odkazy na koncovky, ktere jsou primo pripravene navarit na Octu, tzn. maji pripravu na 2 roury? Diky moc Mate nekdo zkusenosti s firmou SPEI a jejich vyfuky? 2BadyS: Pokud se koupi koncovka vcetne trubek jiz primo na Octu, musi se to take tak naohybat ty trubky nebo se to navari rovne? A jeste co je lepsi, koupit koncovku kolem treba 2tis. nebo radeji nejaky cely zadni dil ladeneho vyfuku? Ahoj Dane,mám udělanej výfuk od Spie a pohoda, udělají ti to přesne jak budeš chtít. Videl si to v Mimoni. Mám 2x ovál. Co to stalo Robe? Myslim ze jsi rikal ze je to jen koncovka, ze? Ladena, ma to jiny zvuk, nebo stejny? Zitra tam jedu se dohodnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 jjá má mtaky vý od spei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 jjá má mtaky vý od spei Tak mam taky vyfuk (koncovku) od spei. Nasrali me, uvedomil jsem si to az po prijezdu domu, kdy uz meli zavreno, nevratili mi me puvodni koncovky od Askokovo!!! Jinak mam to nejak nakrivo, ale je to asi puvodnim zadnim dilem od vyrobce, u ktereho byla jedna trubka trosku vyse nez druha a tim to vzniklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Tady pro zajímavost návod na montáž RS koncovky: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/Rskoncovka.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 jjá má mtaky vý od spei Tak mam taky vyfuk (koncovku) od spei. Nasrali me, uvedomil jsem si to az po prijezdu domu, kdy uz meli zavreno, nevratili mi me puvodni koncovky od Askokovo!!! Jinak mam to nejak nakrivo, ale je to asi puvodnim zadnim dilem od vyrobce, u ktereho byla jedna trubka trosku vyse nez druha a tim to vzniklo... Co si Dane pořídil?? hoď sem fotku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 jjá má mtaky vý od spei Tak mam taky vyfuk (koncovku) od spei. Nasrali me, uvedomil jsem si to az po prijezdu domu, kdy uz meli zavreno, nevratili mi me puvodni koncovky od Askokovo!!! Jinak mam to nejak nakrivo, ale je to asi puvodnim zadnim dilem od vyrobce, u ktereho byla jedna trubka trosku vyse nez druha a tim to vzniklo... Co si Dane pořídil?? hoď sem fotku.... Koukal jsem na foto z Mimone a mam asi to co ty, ale nevim zda mas zkosene ci rovne ty konce??? Jinak me samozrejme lamali do koncoveho dilu toho polskeho, udelali mi cenu 4500,- vcetne montaze, nechtel jsem... Foto nemam, strasne chcalo tak jsem utikal domu... Zitra vyfotim, nahodim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 jjá má mtaky vý od spei Tak mam taky vyfuk (koncovku) od spei. Nasrali me, uvedomil jsem si to az po prijezdu domu, kdy uz meli zavreno, nevratili mi me puvodni koncovky od Askokovo!!! Jinak mam to nejak nakrivo, ale je to asi puvodnim zadnim dilem od vyrobce, u ktereho byla jedna trubka trosku vyse nez druha a tim to vzniklo... Co si Dane pořídil?? hoď sem fotku.... Koukal jsem na foto z Mimone a mam asi to co ty, ale nevim zda mas zkosene ci rovne ty konce??? Jinak me samozrejme lamali do koncoveho dilu toho polskeho, udelali mi cenu 4500,- vcetne montaze, nechtel jsem... Foto nemam, strasne chcalo tak jsem utikal domu... Zitra vyfotim, nahodim... Jasan, nahoď. Mám skosené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Tak Robe, tady to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 jooo to vypada dobre...ja mel driv podobnou ale zkosenou...je pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 jooo to vypada dobre...ja mel driv podobnou ale zkosenou...je pekny Diky Bauraku, toto je taky zkosena, jen to je blbe videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 jooo to vypada dobre...ja mel driv podobnou ale zkosenou...je pekny Diky Bauraku, toto je taky zkosena, jen to je blbe videt... Hezký ,máme tedy stejnou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 jooo to vypada dobre...ja mel driv podobnou ale zkosenou...je pekny Diky Bauraku, toto je taky zkosena, jen to je blbe videt... Hezký ,máme tedy stejnou..... Jo mame, ale ja ji mam navarenou vice doleva, kopiruje tvar narazniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 ..kolik celá ta sranda stála? Jinak hezké, ale asi bych ji dal trošičku více do středu a natočil aby koncovka byla rovnoběžně s výfukovým potrubím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 ..kolik celá ta sranda stála?Jinak hezké, ale asi bych ji dal trošičku více do středu a natočil aby koncovka byla rovnoběžně s výfukovým potrubím. ja jsem to taky tad dal a zdalo se me to lepsi...ale kazdy at to ma jak chce...takhle to taky neni spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.