susta Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Ahoj. Přišel sem dnes k autu, které stálo od rána na slunci a vidím, že svítí čtecí lampička u spolujezdce. Nejde vypnout, tlačítko neustále vyskakuje... Potkali ste se někdo s tímto jevem ? Jak to řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Jj, taky mi to dělá. Musel jsem tam dát papírek jako zarážku toho tlačítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Řešilo se to tu před pár týdny: Řešení primitivní je zastrčit papírek, který drží tlačítko v žádoucí poloze. Rešení složitější je lampičku rozebrat a pokusit se tlačítko opravit. Tyhle věci bývají většinou způsobené ulomením nebo únavou nějakého kontaktu, takže záleží na šikovnosti a chuti se s tím piplat. Alternativou je samozřejmě koupě jetého světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 9. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 a za kolik se tak ty lampičky prodávají?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Mám to samé, taky jsem to prozatím vyřešil papírkem, ale je to dost nevkusné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Nie je lepsie vybrat ziarovku(popripade obe krajne)? papierik v SuperBe ako riesenie problemu?, akoze to si snad robite srandu. Tak ci tak tam este ostava stredove svetlo ktore sa da nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Taky dobrej napad ale je fakt ze dostat ten kryt z lampicky je teda neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Presne toho som sa bal, hodinu som tu hladal navod, potom zobral plochy sroubovak a popravde, ani som sa toho nedotkol a uz som tu priehladnu plastovu vec drzal v ruke, samozrejme neposkodenu. Je len dolezite z ktorej strany tam das ten sroubovak, aby si to nedolamal. PS: sadni do auta a tak jak sa na to pozeras, tak ho tam vsun a ono sa to samo vyklopi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.