maltar Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 prosim o Pomoc nefunguje mi akustická signalizace všeho co od Melo : - směrových světel - stavu paliva ( rezerva ) - bezpečnostních Pasu - otevřených dveří a dalších Nevi někdo co s tim byl jsem s tim v servisů tam mi řekli výměna celých budíků , ALE Na sobe mi nezdá Má někdo s touto závadou nějaké zkušenosti Jak ji vyřešil typ Vozidla Škoda Octavia 2 1,9 TDI ( PD ) 77kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Co repráček? Zkoušeli ti ho vyměnit? Ten by mohl za to, že nejde žádnej zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maltar Vloženo 16. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 to asi ne já ani nevím jak to zezadu vypadá mám to teda zkusit vymontovat a podívat se na ten repráček? co se týče servisu tam my akorát řekli, že psali do mladé boleslavi a oni jim odpověděli výměna celých budíků a to se mi nechce cena je 9000 kč a to za to nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 NO závada je asi určitě v budíkách. Možná někdo šikovný opraví (bčas bývají studeňáky nebo tak, šel by možná i přepájet ten repráček. Eventuelně sekce bazar? Máš MAXI-DOT? Polodotů je všude dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 kazí se repráček už jsem jich několik měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maltar Vloženo 17. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 (editace) tak jsem to rozdělal na pohled není nic vydět zkoušel jsem ho i zkoušečkou na ohmi a chvíli tak asi na sekundu něco ukazoval a pak zase nic, ale zkoušel jsem jiný reprák co mi zbyl z jiného auta a tam mi ta zkoušečka ukazovala pořád stejnou hodnotu a neztrácela se jak u toho co mám v budíkách tak asi reprák ko. Sehnal jsem si budíky z 1 octavie reprák vyměněn a vše ok funguje díky za radu. Editováno: 25. Červenec 2010, autor: maltar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 kdyby nekdo potreboval repracku mam dost.Ve fabiich odchazi asi nejcasteji ale najdou se i nejake octavie. mifi@tv-video-sat.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.