Přejít na obsah

akustická signalizace - nefunguje

maltar

Doporučené příspěvky

prosim o Pomoc nefunguje mi akustická signalizace všeho co od Melo :

- směrových světel

- stavu paliva ( rezerva )

- bezpečnostních Pasu

- otevřených dveří a dalších

Nevi někdo co s tim byl jsem s tim v servisů tam mi řekli výměna celých budíků , ALE Na sobe mi nezdá Má někdo s touto závadou nějaké zkušenosti Jak ji vyřešil

typ Vozidla Škoda Octavia 2 1,9 TDI ( PD ) 77kw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to asi ne já ani nevím jak to zezadu vypadá mám to teda zkusit vymontovat a podívat se na ten repráček?

co se týče servisu tam my akorát řekli, že psali do mladé boleslavi a oni jim odpověděli výměna celých budíků a to se mi nechce cena je 9000 kč a to za to nedám.

Odkaz ke komentáři

tak jsem to rozdělal na pohled není nic vydět zkoušel jsem ho i zkoušečkou na ohmi a chvíli tak asi na sekundu něco ukazoval a pak zase nic, ale zkoušel jsem jiný reprák co mi zbyl z jiného auta a tam mi ta zkoušečka ukazovala pořád stejnou hodnotu a neztrácela se jak u toho co mám v budíkách tak asi reprák ko.

Sehnal jsem si budíky z 1 octavie reprák vyměněn a vše ok funguje díky za radu. :palec2:

Editováno: , autor: maltar
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...