Petr 33 Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Čau kluci,mám octavkuII.1,6mpi a při sešlápnutí plynu až na podlahu my začne problikávat baterka. Na baterku jsem se díval a je ok.(mám magické oko a je zelené) Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 (editace) Mas zle dobijanie. Treba vymenit klinovy remen. Ak aj po vymene klinoveho remena bude blikat dobijanie tak zavada je v alternatore. Nabuduce napis aspon zakladne udaje o aute: Napriklad: OC1, r.v 2002, 130 000km. Baterka povodna. Editováno: 18. Červenec 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 33 Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Mas zle dobijanie. Treba vymenit klinovy remen. Ak aj po vymene klinoveho remena bude blikat dobijanie tak zavada je v alternatore. Nabuduce napis aspon zakladne udaje o aute: Napriklad: OC1, r.v 2002, 130 000km. Baterka povodna. Ok.dík moc příšte toho napíšu víc,ale doufám že to nebude potřeba.Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.