Mopachi Vloženo 19. Červenec 2010 Vloženo 19. Červenec 2010 Zdravím, mám problém se zesilovačem fenner kterým poháním subwoofer.Chvíli hraje chvili ne a kdyz hraje treba 20 minut tak je hrozně horkej.Elektrikář tam vyměnil spínání od remote kabelu a nepomohlo to.Kdyz prijdu do auta nekdy rano a zapnu to tak to nehraje a nemuze byt prehratej.Vzdy se rozsviti kontrolka protect a nehraje to.Ted mě říkal elektrikář že muže být problém v kostře u autoradia,ale bracha říkal že autoradio s tím nemá nic společného, že je to problém v zesilovači.Jinak všechny hodnoty přeměřeny a vše v pořádku, kabely sou pořádné a navíc kostra autozesilovače vedena na minus baterky.Už nevím co s tím?!? Citovat
sajfa Vloženo 20. Červenec 2010 Vloženo 20. Červenec 2010 Zdravím, mám problém se zesilovačem fenner kterým poháním subwoofer.Chvíli hraje chvili ne a kdyz hraje treba 20 minut tak je hrozně horkej.Elektrikář tam vyměnil spínání od remote kabelu a nepomohlo to.Kdyz prijdu do auta nekdy rano a zapnu to tak to nehraje a nemuze byt prehratej.Vzdy se rozsviti kontrolka protect a nehraje to.Ted mě říkal elektrikář že muže být problém v kostře u autoradia,ale bracha říkal že autoradio s tím nemá nic společného, že je to problém v zesilovači.Jinak všechny hodnoty přeměřeny a vše v pořádku, kabely sou pořádné a navíc kostra autozesilovače vedena na minus baterky.Už nevím co s tím?!? nemůže být zkratovaný výstup na reprák někde? Citovat
Mopachi Vloženo 21. Červenec 2010 Autor Vloženo 21. Červenec 2010 (editace) Když to začalo zlobit a byl zesik po oprave delal jsem nove kabely k repreaku... Navic jsem byl u druhyho bobika a ten vse odpojil ze zesaku nechal jen napajeni a sepnul remote a protect dal svitil tak rikal ze problem neni v aute ale v zesaku a ten opravar me vratil penize za opravu a rekl ze nevi cim by to uz mohlo bejt Editováno: 21. Červenec 2010, autor: Mopachi Citovat
Mopachi Vloženo 21. Červenec 2010 Autor Vloženo 21. Červenec 2010 Máte někdo zkušenosti s touto značkou zesíků? Mac audio MPX 2000, parametry:Max. výkon do 4 Ohm 14,4V 2x180 / 1x500 Watt RMS výkon do 4 Ohm 14,4V 2x60 / 1x150 Watt Max. výkon do 2 Ohm 14,4V 2x250 Watt RMS výkon do 2Ohm 14,4V 2x80 Watt Kmitočtový rozsah (-3 dB) 5 - 50000 Hz Vstup. Impedance 20 kOhm Rozměry 239 x 58 x 226 mm Váha 1,9 kg Cena:1500. Mam do toho jít když mě odchazí ten můj? Citovat
fancarhifi Vloženo 21. Červenec 2010 Vloženo 21. Červenec 2010 ...tak MacAudio je rozhodně povedenější než Fener...o stejném výkonu a nový se zárukou... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/27-1-Audiomedia/89-2-zesilovace/5/476-Audiomedia-PR300-2 Citovat
PatrickE3 Vloženo 26. Říjen 2010 Vloženo 26. Říjen 2010 (editace) Tak se taky rovnou zeptam... predem zminim ze jde o veci z aukra :-D k Subwooferu zesilovac http://aukro.cz/item1283245088_magnat_edition_22hq.html jestli se tomu da verit a k nemu jestli ma cenu kdyztak kupovat http://aukro.cz/item1283245034_digitalni_kapacitator_red_led.html mam oktu TDi se 120A regulatorem, coz mi prijde dostatecne a klimu poustim hodne malo kdy (tak 4x do roka), tak jestli by to mohlo stacit bez toho kapacitatoru a nebo jestli by stal vubec i ten zesilovac za to, prijde mi oboji docela levny, tak nevim... Editováno: 26. Říjen 2010, autor: PatrickE3 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.