Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravíčko,

mám Felicii combi, r.v.1999, el. okna od výroby. Problém je v tom, že u řidiče mi nejde po opravě dveří u karosáře, kde se spravovala koroze, vysunout okno na jedno krátké stisknutí, kdy se automaticky dojede nahoru. Před opravou to fungovalo a po opravě to nejede. Kvůli opravě a lakování rozebrali dveře. U spolujezdce to funguje v poho, na jedno krátké stisknutí to vyjede dolů nebo nahoru automaticky, ale u řidiče mi jede na jedno krátké stisknutí jenom dolů, ale nahoru ne. Musím to tlačítko držet tak dlouho, až dojede okno nahoru. Má prosím vás někdo schéma el.zapojení? Tlačítkem to nebude, podle mě při zpětné montáži zřejmě nechtěně přehodili dráty, či co, předem díky za odpověď ;)

Upraveno od Joppien

• Autor

Zvláštní, ode dneška to normálně opět funguje, asi se to vzpamatovalo :D

• 9 měsíců později...
  • Autor

Tak sem na to přišel, pokud vám někdy, zvlášť po zimě, kdy se el. okna skoro nepoužívají, nedojede okno na jedno kliknutí nahoru. Musíte okno úplně spustit nadoraz dolů a pak se to jakoby aktivovalo a pak to půjde, bude reagovat na to jedno kliknutí nahoru. Všiml sem si, že to nereaguje vždy, když se okno několik týdnů nepoužívá, hlavně v zimě, nebo po opravě el.stahovaček, kdy motorky stahovaček byly odpojeny od elektriky.

• 2 měsíce později...

Zdar,mám jiný problé.Okno u spolujezdce se ani nehne,v motorku jenom cvaká.Nemohu přijít na to,jak drží bovdeny v motorku.Jinek motorek nevyndám.Dík za radu,Radek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.