Kulich Pavel Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 (editace) Dobrý den, dnes jsem chtěl otevřít vrchní úschovný prostor O.II na palubní desce a pořezal jsem si prst o zvýrazňovací proužek, potažený kovovou folií, která z neznámého důvodu podélně popraskala. Je to docela nebezpečná závada a myslím že by stálo zato najít nějaké jiné řešení tohoto proužku. Tato dosti bolestivá událost by se u takových vozidel jako je Octavia stát určitě neměla. Pavel Editováno: 22. Červenec 2010, autor: Kulich Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Taktez se mi oloupal a jak bude nejaka prilezitost tak zkusim vymenit za novy, popr nejak vymyslet nahadu napr, nerezovy dratek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 to iste sa stalo kolegovi na prvej OII uz cca 9/2004 (aj porezany prst) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.