Přejít na obsah

lacna vymena spojky

MartinW

Doporučené příspěvky

no a je to tu, vcera zacala pretacat spojka, treba ju rychle vymenit. vie niekdo poradit kde blizko smerom od viedne-bratislavy , no nech to cert vezme i okruh 200km :) vymeniaju lacno spojku, teda kolko taky spas priblizne stoji, spojka + robota, aspon orientacne a doba vymeny. dakujem. (skoda fabia 1,4tdi 2005 55kw 6Y)

ps na ebay som nasiel celu sadu za 110,5eu +125,5eu dopravne z nemecka DHL

http://cgi.ebay.at/Kupplung-Satz-SKODA-FABIA-6Y2-1-4-TDI-/270305019958?cmd=ViewItem&pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3eef6f4836#ht_1859wt_1137

od kolko do kolko moze byt robota, popripade, co to moze stat na sk ?

Editováno: , autor: MartinW
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja len obvolavam servisy v nasom meste a nikde mi to nechcu spravit s donesenym materialom , ktory kupim inde. jedna predajna ma valea spojku za 150 a luk za 180eu. servisy chcu za vymenu 50-85 euro, ako ktory, ale nikdo tam nechce pichnut tie spojky, lebo ze to skratka nerobia a za to nerucia, lebo ze im to po 2000 km ludia vracaju na reklamaciu. a piatok musim ist domov rano a dat to do nedele spravit. a platit za spojku 270euro udajne znackovu, ked mozem mat vraj tu istu za 170 , tak 100 je dost rozdiel. robim cca 30.000-35 000 km rocne .

Odkaz ke komentáři

no ja len obvolavam servisy v nasom meste a nikde mi to nechcu spravit s donesenym materialom , ktory kupim inde. jedna predajna ma valea spojku za 150 a luk za 180eu. servisy chcu za vymenu 50-85 euro, ako ktory, ale nikdo tam nechce pichnut tie spojky, lebo ze to skratka nerobia a za to nerucia, lebo ze im to po 2000 km ludia vracaju na reklamaciu. a piatok musim ist domov rano a dat to do nedele spravit. a platit za spojku 270euro udajne znackovu, ked mozem mat vraj tu istu za 170 , tak 100 je dost rozdiel. robim cca 30.000-35 000 km rocne .

:smich::palec2: CHCEL SOM VEDIET KDE SU TIE SUPER SERVISY V KTOROM MESTE!!!

Mna nezaujima ze kde ty byvas!!! :);)

Odkaz ke komentáři

no ved v prievidzi a blizkom okoli. v rakusku si uctuju na hodinu 50-70euro technici. ak chces dam ti i nazvy servisov a dodavatelov dielov.

vo viedni to nejaky kamarat kolegu ze za 200euro spravi. ale to si radsej prejdem 300km domov. zatial som sa objednal na buduci piatok kstrykovmu kamaratovi, za 50 mi to spravia a spojku luk za 178 tam pichnem. som zvedavy kolko to vydrzi....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...