Jeff Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Potreboval bych fotky originalniho stresnihi spoileru na Fabku combi. Ty fotky co ma skodovka jsou pro me nepouzitelne. Chtel bych videt, jak to na aute vypada pri pohledu napr. zezadu, sikmo zboku a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 co tak sa prejst po vacsom parkovisku pre nakupnym domom ? predsalen realita je realita, foto skresluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 co tak sa prejst po vacsom parkovisku pre nakupnym domom ?predsalen realita je realita, foto skresluje To jsem udelal, ale nenasel. Asi u nas nejezdi. Foto z boku mam, ale potreboval bych zezadu a z sikmeho pohledu. Premyslim, jestli zvolit original nebo od Milotecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 origo podle me vypada moc pekne, pokusim se nafotit, ale nic neslibuju, parkrat sem ji u nas videl, sam jsem o nem take uvazoval, zvlast, kdyz tady nekdo pred pul rokem nabizel origo Skoda v priprave na lak za 1500Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 origo podle me vypada moc pekne, pokusim se nafotit, ale nic neslibuju, parkrat sem ji u nas videl, sam jsem o nem take uvazoval, zvlast, kdyz tady nekdo pred pul rokem nabizel origo Skoda v priprave na lak za 1500Kc. Tak tak, nabízel a nakonec mi ještě slevil, takže bylo jen za 1000,- heč.. jinak s těma od miloušteku se nedá srovnávat, prostě origo je origo. Jenom nalakovat a přilepit. Bohužel nemám foto zezadu, ale můžu autíko blejsknout a dát to sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Jestli myslíte ten spoiler nad 5.dveřmi, tak mi příde docela hrozný. Jeden čas byl povinný na kombíku 74 kW k podélným střešním nosičům. Byl jsem svědkem toho, jak si pán chtěl doobjednat ve Škodovce na své auto střešní nosič a bylo mu sděleno, že k tomu si musí objednat tento spoiler. Tak jsem se ozval, že já ho tam nemám, divili se jak je to možné. Co pak zjišťovali, tak snad pak udělali nějaké úpravy na nosičích a spoiler se montovat nemusel. Když jsem ho pak viděl na Fabce, byl jsem rád, že ho tam nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No soused ho mel na cernem kombiku a me se moc libil Ted uz jezdi v superbu, zmetek : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 mě taky ten origo kousek zrovna nenadchnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No jo, ale ty jsi Klaca Tebe nadchne jen 9x16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No jo, ale ty jsi Klaca Tebe nadchne jen 9x16 nebo 90-60-90/185/55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 FUGAS: Myslis tu strisku??? Tu jsem videl v tuningshopu za 1600kc jestli se nepletu ?! Ted opravdu nevim - ale rikali, ze s lakem by to bylo kolem 3000 kc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 FUGAS: Myslis tu strisku??? Tu jsem videl v tuningshopu za 1600kc jestli se nepletu ?! Ted opravdu nevim - ale rikali, ze s lakem by to bylo kolem 3000 kc... Proč zrovna já? Já jsem se v této diskusi nevyjadřoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Tak jsem prohlizel net a ten origo stresni spoiler se mne zda takovy nejdecentnejsi. Milotec uz jsem zavrhl, ale jeste jsem nasel od firmy Stylla. Ten vypada ale uz hodne robustne a kriklave, celkem rusi dizajn auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Stylla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 FUGAS: Myslis tu strisku??? Tu jsem videl v tuningshopu za 1600kc jestli se nepletu ?! Ted opravdu nevim - ale rikali, ze s lakem by to bylo kolem 3000 kc... Proč zrovna já? Já jsem se v této diskusi nevyjadřoval. Ahoj, jsem rad, ze jsem ve Vasi terapeuticke skupince. Jmenuji se CRAKE a jsem alkoholik chlape uz to nepij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Ahoj, jsem rad, ze jsem ve Vasi terapeuticke skupince. Jmenuji se CRAKE a jsem alkoholik chlape uz to nepij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 FUGAS: Myslis tu strisku??? Tu jsem videl v tuningshopu za 1600kc jestli se nepletu ?! Ted opravdu nevim - ale rikali, ze s lakem by to bylo kolem 3000 kc... Proč zrovna já? Já jsem se v této diskusi nevyjadřoval. Fuugas: promin, nejak se mi to pomotalo Mělo to byt samo pro Jeffa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 FUGAS: Myslis tu strisku??? Tu jsem videl v tuningshopu za 1600kc jestli se nepletu ?! Ted opravdu nevim - ale rikali, ze s lakem by to bylo kolem 3000 kc... Proč zrovna já? Já jsem se v této diskusi nevyjadřoval. Ahoj, jsem rad, ze jsem ve Vasi terapeuticke skupince. Jmenuji se CRAKE a jsem alkoholik chlape uz to nepij Bobika - slibuju uz nebudu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Ahoj, jsem rad, ze jsem ve Vasi terapeuticke skupince. Jmenuji se CRAKE a jsem alkoholik chlape uz to nepij Bobika - slibuju uz nebudu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Fuugas: promin, nejak se mi to pomotalo Mělo to byt samo pro Jeffa V pohodě, nic se nestalo, docela mě to rozesmálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.