Přejít na obsah

Praskání od předních kol

Danniell

Doporučené příspěvky

Chtel jsem se zeptat... kdyz to stojim na miste a začnu se rozjizdet z parkovisště tak tak do 2000tis. ot. se ozývá takove praskani, vrzání a i při rozjezdu s větším rejdem, nevíte čím by to mohlo být? Pak při vyšších otáčkách uz není slyset není nic. Prochy603 říkal že Poskodene lozisko na vrchnom ulozeni tlumica. Jdu dát v pondělí auto na rozvody tak abych jim řekl i tohle a ještě řeknu at prohlídnou to profukování vyfuku, uz sem s tim byl v servisu na výfuky a nikde nic nenaseli.

Mám 1.6 75kW

Díky za info Dan

Editováno: , autor: Danniell
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam na aute nove tlmice, horne ulozenie, silentbloky v ramenach, tycky sabiku a aj gumy na stabiku. Vrzanie aj sem tam prasknutie sa ozve. Jedine co som spozoroval, ze ked mam velmi spinave podbehy /blato atd.../ tak to praska viacej resp. ked to mam umyte skoro vobec. A to ze si auto na silentblokoch povrzgava uz neriesim... :) Mam doma aj OI r.v. 97 ma origo 102 tkm a ta je tichucka jak nic... A moje RS-ko si sem tam vrzne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...