Přejít na obsah

neodfukuje blow off

Dejv RS

Doporučené příspěvky

cau chlapi přestal mi odfukovat blow off ventil mam octavii rs 1,8t 2001 ouq motor nevíte nekdo jak ma fungovat ventil n249 když vitahnu podtlakovou hadici z blow off tak porad saje podtlak?? a když n 249 odpojím konaktor tak beze zmeny prosim poradte sem t toho auta u na prašky :feve: dík za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cau chlapi přestal mi odfukovat blow off ventil mam octavii rs 1,8t 2001 ouq motor nevíte nekdo jak ma fungovat ventil n249 když vitahnu podtlakovou hadici z blow off tak porad saje podtlak?? a když n 249 odpojím konaktor tak beze zmeny prosim poradte sem t toho auta u na prašky :feve: dík za rady

nebo nevíte nekdo jestli ta hadicka k tomu blow off ventilu ma pořad sat podtlak abych nekoupil na prepouštecí ventil a nabylo to same dik

Odkaz ke komentáři

Podtlak je tam jen když odfukuje. Jak ti to jede, když máš blow asi stále otevřený?

hele jedeto skoro normalne jenom to poškubava a blow off je zavřenej protož mi utikal předtim a tak sem ho dotahnul uplne co to šlo i tu matičku zajištovaci sem dal prič a prestalo to odfukovat pak sem ho zase povolil a už neodfukuje tak si mislim že odesel ten magnetickej ventil co to ma přepoušte protože v ty hadičce je pořad podtlak vimením ten ventil a pak uvidim

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

hele jedeto skoro normalne jenom to poškubava a blow off je zavřenej protož mi utikal předtim a tak sem ho dotahnul uplne co to šlo i tu matičku zajištovaci sem dal prič a prestalo to odfukovat pak sem ho zase povolil a už neodfukuje tak si mislim že odesel ten magnetickej ventil co to ma přepoušte protože v ty hadičce je pořad podtlak vimením ten ventil a pak uvidim

tak dneska sem vymenil ten ventil n249 a je to pořad stejní diagnostika vypisuje chybu unik tlaku od turba a škrtící klapka nesmyslný signal nemohla by to delat ta škrtící klapka? Nebo není nekdo v okolí Jičína kdo pořadne umí s diagnostikou?? protože když jedu ke kamosovi tak mi akorad smaže chyby a neví co stim.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak sem byl dneska na diagnostice a vypisuje to chybu mechanicka porucha ventilu n 249.Ale když se ten chlapek podival na to jak to mam zapojený tak zjisti že je zpukřela hadice k blow off ventilu atak sem ji vymenil a jeste sem zjistil že mam prasklou hadici od odvetraní klikovky tak si myslim jestli tohle nebude hlavní problem proč to nejde.

A nevýte kde seženu tu hadici číslo je 06A 133 783 H na škoda dílech ji nemaj

Odkaz ke komentáři

Tak dneska sem dal zpatky seriovej blow off a už to funguje tak ten od HKS dam reklamovat a doufam že mi neposlou stejnýho zmetka jak je tajten akorad když to nastamtuju studený tak blow je otevřený a chvilku to kokta to doufam bude delat jen ta prakla hadice od odvetraní klikovky v pondelí ji koupim stojí 140 kč tak dík za rady

Odkaz ke komentáři

Jo to mám, ale vše do nedávna fungovalo. Zkusit to samozřejmě můžu. Zítra na to mrknu a napíšu to sem. Dík za postřeh. :palec2:

měl jsem ten samy problem a jak jsem rozebral ventil tak jsem zjistil zeje tam praskla membrana tak jsem poslal na reklamaci a uspesne uznali reklmaci,taky mam kopii HKS

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...