Dejv RS Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 cau chlapi přestal mi odfukovat blow off ventil mam octavii rs 1,8t 2001 ouq motor nevíte nekdo jak ma fungovat ventil n249 když vitahnu podtlakovou hadici z blow off tak porad saje podtlak?? a když n 249 odpojím konaktor tak beze zmeny prosim poradte sem t toho auta u na prašky dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv RS Vloženo 5. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 cau chlapi přestal mi odfukovat blow off ventil mam octavii rs 1,8t 2001 ouq motor nevíte nekdo jak ma fungovat ventil n249 když vitahnu podtlakovou hadici z blow off tak porad saje podtlak?? a když n 249 odpojím konaktor tak beze zmeny prosim poradte sem t toho auta u na prašky dík za rady nebo nevíte nekdo jestli ta hadicka k tomu blow off ventilu ma pořad sat podtlak abych nekoupil na prepouštecí ventil a nabylo to same dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Podtlak je tam jen když odfukuje. Jak ti to jede, když máš blow asi stále otevřený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv RS Vloženo 8. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Podtlak je tam jen když odfukuje. Jak ti to jede, když máš blow asi stále otevřený? hele jedeto skoro normalne jenom to poškubava a blow off je zavřenej protož mi utikal předtim a tak sem ho dotahnul uplne co to šlo i tu matičku zajištovaci sem dal prič a prestalo to odfukovat pak sem ho zase povolil a už neodfukuje tak si mislim že odesel ten magnetickej ventil co to ma přepoušte protože v ty hadičce je pořad podtlak vimením ten ventil a pak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv RS Vloženo 27. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 hele jedeto skoro normalne jenom to poškubava a blow off je zavřenej protož mi utikal předtim a tak sem ho dotahnul uplne co to šlo i tu matičku zajištovaci sem dal prič a prestalo to odfukovat pak sem ho zase povolil a už neodfukuje tak si mislim že odesel ten magnetickej ventil co to ma přepoušte protože v ty hadičce je pořad podtlak vimením ten ventil a pak uvidim tak dneska sem vymenil ten ventil n249 a je to pořad stejní diagnostika vypisuje chybu unik tlaku od turba a škrtící klapka nesmyslný signal nemohla by to delat ta škrtící klapka? Nebo není nekdo v okolí Jičína kdo pořadne umí s diagnostikou?? protože když jedu ke kamosovi tak mi akorad smaže chyby a neví co stim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv RS Vloženo 1. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Nikdo vevý co stím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Tak jsem to zkoušel a při volnoběhu tam mám taky podtlak. Dej tam radši orig Bov, aspoň na zkoušku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv RS Vloženo 12. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Tak sem byl dneska na diagnostice a vypisuje to chybu mechanicka porucha ventilu n 249.Ale když se ten chlapek podival na to jak to mam zapojený tak zjisti že je zpukřela hadice k blow off ventilu atak sem ji vymenil a jeste sem zjistil že mam prasklou hadici od odvetraní klikovky tak si myslim jestli tohle nebude hlavní problem proč to nejde. A nevýte kde seženu tu hadici číslo je 06A 133 783 H na škoda dílech ji nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Mám stejnej problém jako ty, neodfukuje. Mám repliku HKS. Musím s tím taky někam zajet. Vyměnil jsem spoustu věcí kolem, ale pořád to nesyčí a co horší, nejede. Jinak ten díl asi jedině ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik1 Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 a odkad máš připojenou tu hadičku na ovládání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 (editace) Kterou máš na mysli? Ale všechny hadičky mám tam, kde mají být. V tom problém nebude. Ještě doplním, mě to na autě vše fungovalo, problém mi nastal nedávno. Editováno: 12. Říjen 2010, autor: Pajk85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik1 Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 mám namyslí tu co vládá ten ventil jestli třeba na ní nemáš napojenou náhodou budík na tlak turba. Kámoš to tak taky měll a proto mu to neodfukovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Jo to mám, ale vše do nedávna fungovalo. Zkusit to samozřejmě můžu. Zítra na to mrknu a napíšu to sem. Dík za postřeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv RS Vloženo 13. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Ja v patek pojedu zase na diagnostiku a vyskousime ten prepoustecí ventil n249 ozkoušet v akčníč členech jestli vubec funguje ale je novej tak doufam že jo. Kdyžtak tam dam zase seriovejblow off a uvidim aby tanhle nebyl nakej v haji.Za fkoušku nic nedam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv RS Vloženo 15. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Tak dneska sem dal zpatky seriovej blow off a už to funguje tak ten od HKS dam reklamovat a doufam že mi neposlou stejnýho zmetka jak je tajten akorad když to nastamtuju studený tak blow je otevřený a chvilku to kokta to doufam bude delat jen ta prakla hadice od odvetraní klikovky v pondelí ji koupim stojí 140 kč tak dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajkis Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Jo to mám, ale vše do nedávna fungovalo. Zkusit to samozřejmě můžu. Zítra na to mrknu a napíšu to sem. Dík za postřeh. měl jsem ten samy problem a jak jsem rozebral ventil tak jsem zjistil zeje tam praskla membrana tak jsem poslal na reklamaci a uspesne uznali reklmaci,taky mam kopii HKS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv RS Vloženo 2. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Tak dneska mi poslali novej blow off tak doufam fe bude fungovat dýl než tamten a až mi přídou hadice na odvetraní od klikovky tak doufam že to bude už v pohode a budu jezdit bez problemu díky všem za rady jinak bych se stím trapil ješte tet diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.