Ustecak21 Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 Přítelkyně jezdila roky bez zadniho krytu predniho svetla a tak je značne spinavy zevnitř, má někdo zkušenosti s rozebráním a vyčištěním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 Dá sa to v rúre to plexisklo od krytu oddeliť.... ja som to neskúšal.... takisto som istý čas nemal ten kryt.... svetlo som vybral, poodpajal veci motorcek...vyplachol destilovanou vodou , okenou....usušil....a je to OK :ˇ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 31. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 (editace) Taky jsem přemyslel ze bych to vyplachnul, ale bal jsem se aby tam nezustali nejaky šmouhy Editováno: 1. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 no uz to tu je popisane. rozpecies svetlo vycistis a zlepis. je to piplacka na viac hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Tak to budu muset prubnout, je to pekne zasvineny. Staci to pak zalepit normalnim silikonem na akvarka treba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Rura na 70 st. asi 30 min. a da sa to oddeliť opatrne a tak isto za tepla spojiť tym lepidlom ktore tam aj bolo pôvodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 asi se na to stejne vykaslu, koukal jsem ze na pravym svetle je to sklo jak kdyby to bylo vypaleny od zarovky, to uz nebude jako driv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 asi se na to stejne vykaslu, koukal jsem ze na pravym svetle je to sklo jak kdyby to bylo vypaleny od zarovky, to uz nebude jako driv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.