Publikováno Červenec 31, 201015 r Přítelkyně jezdila roky bez zadniho krytu predniho svetla a tak je značne spinavy zevnitř, má někdo zkušenosti s rozebráním a vyčištěním?
Červenec 31, 201015 r Dá sa to v rúre to plexisklo od krytu oddeliť.... ja som to neskúšal.... takisto som istý čas nemal ten kryt.... svetlo som vybral, poodpajal veci motorcek...vyplachol destilovanou vodou , okenou....usušil....a je to OK :ˇ)
Červenec 31, 201015 r Autor Taky jsem přemyslel ze bych to vyplachnul, ale bal jsem se aby tam nezustali nejaky šmouhy Upraveno Srpen 1, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Srpen 1, 201015 r no uz to tu je popisane. rozpecies svetlo vycistis a zlepis. je to piplacka na viac hodin.
Srpen 1, 201015 r Autor Tak to budu muset prubnout, je to pekne zasvineny. Staci to pak zalepit normalnim silikonem na akvarka treba?
Srpen 1, 201015 r Rura na 70 st. asi 30 min. a da sa to oddeliť opatrne a tak isto za tepla spojiť tym lepidlom ktore tam aj bolo pôvodne.
Srpen 1, 201015 r Autor asi se na to stejne vykaslu, koukal jsem ze na pravym svetle je to sklo jak kdyby to bylo vypaleny od zarovky, to uz nebude jako driv
Srpen 1, 201015 r Autor asi se na to stejne vykaslu, koukal jsem ze na pravym svetle je to sklo jak kdyby to bylo vypaleny od zarovky, to uz nebude jako driv
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.