kahsa Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 (editace) Zdarvím, mám dotaz zda někdo jezdí na bionaftu? Mám hned u baráku pumpu KN PRONA a tam mají jejích naftu BioDIESEL100? za 24,50 což jesuprová cena. Vím že je bionafta sajrajt,ale řikám si že bio-složky jsou i normální naftě tak proč to tam nenalejt nebo to alespoň namíchat. Najezdím ročně cca 90tis-km,takže bych dost ušetřil.Prosím napište své názory.díky Mám octavku 1.9 tdi 66kw rv.1997 najeto 320tiskm Editováno: 1. Srpen 2010, autor: kahsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m78k Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 nedělej to - to co je v normální naftě je jen procento, a tady je to celý bio, prodával sem dřív oketý náklaďáky a co jezdilo na bio, tak vždy problém ... hlavně s gumovejma dílama v pal.systému ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.