Trinky Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Zdravím..mám dotaz....můžu si místo klasické bílé žárovky na zadní SPZ dát modrou bez jakýchkoliv problémů na stk,nebo u policajtů??? Máte s tím někdo zkušenosti??? díky za odpovědi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 nemůžeš. lze použít jen bílé světle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 O tom by se dalo diskutovat. Já to měl kdysi taky a neměl jsem s tím problém. Nevím jak je to teď ale ve vyhlášce bylo napsáno, že SPZ musí být osvětlena ale jakým světlem (barvou) už tam psáno nebylo. Možná už to změnili. Já to tak argumentoval a pokaždé mi to prošlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Farba svetla vo vyhlaske u nas je. To ktore svetlo ma byt akej farby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Jiné osvětlení než bílé není možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.