Turista Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Dobrý den přátelé. Vyndával jsem na dovolenou zadní opěradla ale zadní dvojité opěradlo pak nešlo vyndat pakliže je v něm svrchu uvnitř umístěn střední bezpečnostní pás. Nechal jsem tedy opěradlo ležet ve voze sklopené. Stalo se mi však při manipulaci že pás se nějak navinul dovnitř, zasekl a nejde posunout ani dovnitř ani ven přičemž je našponován na sedle na maximální zatažení. Poradil by někdo jak pás uvolnit aby s ním šlo manipulovat - tedy navíjet a povolovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 daj sedadlo do vzpriamenej polohy a pojde pas uvolnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Aby to šlo odvinout, musí být sedadlo nastojato a zacvaknuté - potom se to odjistí - je to z důvodu bezpečnosti. Pokud se ti to navinulo moc, tak jedině odšroubovat z podlahy, nebo rozčalounit (nic složitého) a potáhnout za lanko mezi zámkem a pásem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 11. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Tak jsem musel nakonec pás odšroubovat z podlahy /klíč č.17/ abych vůbec mohl celé opěradlo uvolnit a vyndat ven a pak jsem si s tím trochu pohrál venku z vozu, ve voze se na tom blbě dělalo,pás byl naprosto navinut vevnitř a nešlo to postavit kolmo a stále to ráčna nechtěla pustit. Nakonec jsem tam strčil šroubovák a navinutý pás stlačil a najednou to šlo vytáhnout . Chtěl bych dodat co jsem původně nevěděl, když chci vyndat zadní dvojité opěradloven tak musím ten prostření bezpečnostní pás nejdřív odšroubovat z podlahy. Děkuji za rady ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.