sadraj Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 otřeboval bych poradit kde hledat přijímač DO jednýá se o mezityp feldy kombi rok 1998 konec června má už nové klíče a v popisu v přituřce je už uvedeno že by mela mít i alarm ale ten nemá Klíče jsou ploché s dražkou po straně a do není v klíči ale samoyxtatne v kličence. vamenil jsme baterii , pokoušel se držert jak jedno tak i druhe tkllačitlko na DO kdosi mi radil že tim se ma sopárovat jednotka s ovladaním ale nic nepomohlo ledka na ¨DO narmalne svítí pojirtka která je podle schematu snad společná pro přijinač DO i klakson je v pořádku ale nevim kde hledat onen přijimač DO napadlo mkne jestli není nekde ukostřená jeho antena nabo naopak není přikimač neukostřený a nebo třeba není přerušenej srát napajecí onu jednotku ale nemám tušení kde by mohla v autě být umistena na moste vahrazeném pro alalrm není a v popisu o ní není ani zmínka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotek Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Kde je přijímač nevím, ale např. na mé felicii (rv. 2000) mám alarm v motorovém prostoru vedle baterie, když jej klíčem vypnu, tak nejde ani dálkový centrál. Ale píšeš že alarm nemáš............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadraj Vloženo 18. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Kde je přijímač nevím, ale např. na mé felicii (rv. 2000) mám alarm v motorovém prostoru vedle baterie, když jej klíčem vypnu, tak nejde ani dálkový centrál. Ale píšeš že alarm nemáš............ no práve v přiručce j popsanej ale je to zase jak já mám kliku mezityp tešně před prázdsinama nežli najeli na nohou serii už ám vpředu tu oktaváckou svislou mřížku a o alarmu je popis ovladaní ale o dalkovám zanmykaání ani ň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.