Přejít na obsah

Nefunkč¨ní DO k Felicii kombi rok 1998 mezityp


sadraj

Doporučené příspěvky

otřeboval bych poradit kde hledat přijímač DO jednýá se o mezityp feldy kombi rok 1998 konec června má už nové klíče a v popisu v přituřce je už uvedeno že by mela mít i alarm ale ten nemá Klíče jsou ploché s dražkou po straně a do není v klíči ale samoyxtatne v kličence.

vamenil jsme baterii , pokoušel se držert jak jedno tak i druhe tkllačitlko na DO kdosi mi radil že tim se ma sopárovat jednotka s ovladaním ale nic nepomohlo ledka na ¨DO narmalne svítí pojirtka která je podle schematu snad společná pro přijinač DO i klakson je v pořádku ale nevim kde hledat onen přijimač DO napadlo mkne jestli není nekde ukostřená jeho antena nabo naopak není přikimač neukostřený a nebo třeba není přerušenej srát napajecí onu jednotku ale nemám tušení kde by mohla v autě být umistena na moste vahrazeném pro alalrm není a v popisu o ní není ani zmínka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde je přijímač nevím, ale např. na mé felicii (rv. 2000) mám alarm v motorovém prostoru vedle baterie, když jej klíčem vypnu, tak nejde ani dálkový centrál.

Ale píšeš že alarm nemáš............

no práve v přiručce j popsanej ale je to zase jak já mám kliku mezityp tešně před prázdsinama nežli najeli na nohou serii už ám vpředu tu oktaváckou svislou mřížku a o alarmu je popis ovladaní ale o dalkovám zanmykaání ani ň

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...