Přejít na obsah

Sundaní zbytků lepidla na zadnim vyhřivaném skle

Danniell

Doporučené příspěvky

Ahoj chte jsme se zepatat na zadnim vyhrivanem skle (kombi) mi zustali od zelene karty zabytky lepidal z izolepy, zkoušel jsem to uz savem na skla ale nepustilo to chtel jsem se zeptat čím by to šlo dolu? Přemyšlěl jsme nad redidlem ale abych nepoškodil vyhřívci pasky nebo rovnou okno, díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna včera jsem to také odstraňoval, měl jsem zbytky lepidla z izolepy, jak jsem tam měl přilepenou převozku. Nechtěl jsem to nějak drhnou, abych nepoškodil vyhřejvání, tak jsem to vzal čističem na okna od TurtleWax (mimochodem super, žádné šmouhy atd...) a hadříkem a po pár jemných tazích tam a zpátky to bylo pryč, takže možná radši zkus ještě jiný přípravek na okna. Asi něco s alkoholem, to by na to mělo zabrat. Jo, ale od té doby jsem vyhřejvání nezapínal, tak netuším, jestli jsem ho nezlikvidoval. :-)

Odkaz ke komentáři

Na OII mi zůstal lep oboustranky po plastíkách okolo třetího brdovýho světla a nešlo to ničím dolu.A nakonec jsem na to vzal aceton a bez problémů to odstranil bez sebe menšího náznaku poškození.Pokud by jsi to něčím škrábal tak to vyhřívání můžeš poškodit ale aceton tomu neublíží je to odskoušený a vše funguje.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...